Beskrivning av Yedikuyular Kayak Merkezi från Metropolitan

Beskrivning av skidcentret
Beskrivning av skidcentret

Yedikuyukar Ski Centre i de sista dagarna relaterade till några nyheter som publicerades i organen i Kahramanmaras storstads kommun offentliggjorde offentlig information.

Yedikuyukar Ski Center Skriftlig upplysning från Metropolitan Municipality: Y Yedikuyular Ski Centre under de senaste dagarna i pressen och sociala medier på nyheterna och kommentarer om nyheterna;

Skidcentrets konstruktion av vår storstads kommun har genomförts inom ramen för lagen om offentlig upphandling nr 4734 och den innehåller byggnadsarbetena helt och hållet. Det finns ingen bestämmelse om något företag inom ramen för detta anbud.

Yedikuyular Ski Center som öppnades under 2017-2018 säsongen drivs av Metropolitan Municipality under den första säsongen. Under denna period försökte man utföra den personal som arbetar i olika enheter i kommunen men inte ha tillräcklig yrkesformation för att utföra den nämnda verksamheten. Med tanke på de störningar som uppstår i tillhandahållandet av tjänster och de klagomål som mottagits från de medborgare som tar emot service från anläggningen har dock tanken att utföra operationen av ett mer professionellt team för att tillhandahålla bättre service i vårt skidcenter bildats. I de recensioner som gjorts av vår administration i andra skidcenter konstaterades att sådana anläggningar inte direkt drivs av allmänheten och utfördes av professionella team / företag. När det gäller arbetshälsa och säkerhet utförs verksamheten av ett professionellt team och det syftar till att undvika problem.

Av dessa skäl har det beslutats att hyra ut skidorten för att göra den mer professionell. Från och med augusti inleddes specifikationsstudier.

Drift av Yedikuyular Ski Center och Rekreationsområde är ett hyresbud och omfattas av lagen om offentlig upphandling nr 2886. Vår kommun har beslutat att driva dessa anläggningar för 06-året med 2018 / 2018-dekretet daterat november 708 och numrerat 2 / 800.000. Eftersom det fastställda priset är 2 årligen, är det obligatoriskt att göra det första meddelandet minst 1.6000.000 dagar före anbudet och det andra meddelandet minst 10 dagar före anbudet. Anbudet gjordes på 5-datum, och det första meddelandet gjordes i nationella (Mellanöstern) och lokala (Kahramanmaraş Today) tidningar på 27.11.2018-datum och det andra meddelandet publicerades i lokala tidningar (Kahramanmaraş Today) på 15.11.2018-datumet. Dessutom, även om det inte finns någon laglig skyldighet, publicerades tillkännagivandet på vår kommuns webbplats före anbudet för att nå fler anbudsgivare. Anbudet skall vara föremål för 19.11.2018 i lagen om offentlig upphandling nr. under det öppna anbudsförfarandet. Det är ett öppet bud som är öppet för alla som uppfyller villkoren. Anbudet har resulterat i betalning av% 2886 andel från årets vinst utöver hyresvärdet av 45.-TL + moms till vår kommun. Processen att underteckna kontraktet fortsätter.

Återigen, till följd av anbudet från vårt skidcenter, som drivs med våra kommuners anläggningar förra året, gavs mer resurser till vår kommun genom att ta andel av 900.000.-TL-hyran och 20% vinst.

Därför ses det att nyheterna och kommentarerna som publiceras i media och sociala medier är förspända eller bristande information och att anbudet genomförs i enlighet med lagstiftningen.

Aktuella auktioner

 1. Anbudsmeddelande: Förstärkning av broar och galler

  Januari 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 3. Säkerställa investeringar i järnvägssektorn

  Januari 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Anbudsmeddelande: Renovering av Tatvan-pirens högerlinje

  Januari 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Anbudsinfordran: Vårklämman kommer att köpas

  Januari 28 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar