Tillgängligt projekt Kayseri från Kayseri Transport Inc.

Kayseri Transportation Inc. har initierat "Barrier-Free Access Project için för äldre, funktionshindrade och behöver eskort. Personal som tilldelas inom ramen för projektet, som lanserades i juni 2017, hjälper medborgarna i många frågor.

Det obehindrade åtkomstprojektet initierat av Transportation Inc. uppskattas mycket av medborgarna. Personalen som hjälper passagerare med biljettanvändning, passagerarpass och passagerarbanor. Bilar tjänar till att avlägsna hinder för transport.

Personal utvalda från volontärpersoner hjälper medborgarna på helgerna och på lördagar mellan 09.00-15.00 timmar på Düvenönü, Cumhuriyet Square, Kayseri Metropolitan Municipality och Fuzuli Stations. Pilotansökan på 4-stationen välkomnas av medborgarna.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar