8 av världen. Vi är ett land som producerar tunnelborrmaskin

8 av världen. producentlandet av tunneln tråkig maskin: transport, havsfrågor och kommunikationsminister Ahmet Arslan, Turkietär ett av 8-länderna som producerar tunnelborrmaskin i världen.att använda tunnelborrmaskinen 3 meter diameter i 16,8 Storey Big Istanbul Tunnel. da

Zeybekci ekonomiminister Nihat Arslan, E-Berk aş.'n Metallurgiska maskiner och införandet av Turkiets första inhemskt producerad av tunnelmaskin deltog alltså i ceremoni i Anatolien organiserad Industrial Zone.

I sitt tal härhävdade Arslan att tunnellerna borrade med grävspårar i dag använts för armerad betongdel. "Tunnelborrmaskinen är nästan en fabrik. Det är som en fabrik som hittar 80-100-mätaren bakåt, även med skär- och borrverktyg i framsidan. Å ena sidan borrar du tunneln, samtidigt som du tar med betongsegmenten som du har förberett tidigare, och du injicerar betongen bakom den. För denna maskin mellan 45 minuter och 1 timmar genom att placera en meter segment, så skrapar och slutar du både produktion och framsteg. Konu

Armstrong förklarade att tunnelborrmaskiner som används i många projekt i Turkiet: "Nu, vårt mål är 3 kommer att göra i Istanbul Istanbul Floor Stor användning av 16,8 meter diameter tunnelborrmaskinen i tunneln. Du måste beställa dem individuellt för varje projekt. På grund av tunnelens diameter och markens struktur har du den speciellt tillverkad. Idag världen 8. tunnelborrmaskin producerande land har blivit. kul sa han.

Arslan påpekade att industrin, industrin och handeln måste växa för ekonomin och landet att växa. Det viktigaste av detta är färdigställandet av transportkorridorer. Från Europa till Asien via Turkiet och central korridor som leder från London till Peking inte enbart land-, sjö- och luft med behovet av att komplettera vägen. Det är därför vi har kommit långt under de senaste 15-åren. Vi måste göra mer än bara bosätta sig för det ..

Arslan uppgav att ansvaret för det företag som gjorde tunnelborrmaskinen genom att utföra den första var inte nöjd med detta och sade: "Det finns planer på tunnelborrmaskinen 8-diameter i den närmaste framtiden. Vi är redo att tillhandahålla all slags stöd med vår president, premiärminister och regering. Detta stöd kommer att vara ett stöd till vår lands industri och tillväxt och därigenom öka vår människors välfärd, utveckling och livskvalitet. "

Maskinen kommer att användas i Ergene Project

E-Berk Maskiner och Metallurgi Inc. 3,25 meter diameter, 92 meter längd, 175 ton vikt och 800 KVA Power National Tunneling Machine kommer att användas i Ergene Deep Discharge Tunnel and Treatment Project i Tekirdağ. Förutom bidraget till rengöringen av Ergenfloden tack vare projektet, 9 i Çorlu och Ergen-regionen. Behandlingsproblemet i den organiserade industrisektionen kommer att lösas helt. Dessutom kommer tillverkningen av maskinen att förhindra import av 250 miljoner euro årligen.

Aktuella auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januari 28 @ 08: 00 - Januari 29 @ 17: 00
 2. Årsmöte för affärsmedlemmar

  Januari 29 @ 08: 00 - Januari 31 @ 17: 00
 3. Anbudsmeddelande: Highway Overpass på Malatya-Çetinkaya Line

  Januari 29 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Anbudsmeddelande: genomförbarhet i takkraftverk av taktyp (TÜDEMSAŞ)

  Januari 29 @ 14: 00 - 15: 30
 5. Anbudsmeddelande: Övergång vid Ulukışla Boğazköprü Line KM: 58 + 360

  Januari 30 @ 10: 30 - 11: 30

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar