Ekol Logistics lanserar Sete-Paris tåglinje

Ekol Logistics satte in Sete-Paris tåglinje: Ekol Logistics har lagt till ett nytt eltåg till sin intermodala transporttjänst.
Ekol, som syftar till att säkerställa hållbar utveckling genom att utveckla miljövänliga affärsprocesser och projekt, har lagt till ett nytt elblockståg till sin intermodala transporttjänst. Det totala veckovisa 44-tåget, som sträcker sig mellan Italiens Trieste, Tysklands Köln och Ludwigshafen, Tjeckiens Ostrava, Frankrikes Sete-städer, omfattar även linjen Sete-Paris.
Ekol, som transporterar cirka 1.500 släpvagnar och containrar per vecka med järnvägsförbindelser i hela Europa, planerar att expandera Sete-Paris-linjen, som fungerar en dag i veckan, till 2017 två gånger. Ekol har som mål att lägga till en ny Ro-Ro till den befintliga sjöfartssambandet mellan Izmir och Sete i 2017.
Murat Boğ, generaldirektör för Ekol Logistics Transportation Group avseende Sete-Paris tåglinjen beställd; "Järnvägar i riktning enligt den nord-sydliga mega trailers i Frankrike tack vare denna linje är den första produkten i transportkorridoren Turkiet och Iran europeiska sammanhang, och de nordafrikanska länderna är hedefiy stärka sina förbindelser med Paris. Med den nya anslutningen, som vi kommer att betrakta som en viktig grön logistikinvestering, kommer vi att uppnå en minskning av 180.000 kg CO2 i månadsutsläpp och vi kommer att rädda skogen så stor som 20 fotbollsplan.
Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar