Ropeway Systems Design Kriterier | Yttransportsystem

Ropeway Systems Design Kriterier | Ytbehållarsystem: Detta avsnitt är utformat för passagerare eller passagerare på skidträningsfordon. Den här standarden omfattar kabelförbundna transportsystem på vilka den reser på ytan med hjälp av dragutrustning som drivs av huvudståltråden som rör sig på toppen.

Yttransportsystemet är normalt av enkeltrådstypen och dragkroken är fastsatt på de mellanläggen på både upp och ner sidorna. Fasta och avtagbara kontaktdon kan användas i systemet.

Yttransportsystem omfattar T-barer, J-barer och skivor. T-barer är ett ytbärande system som bildar den motsatta "T" -formen mellan dragkrovet och passageraren och lockar passagerare som är placerade på armen på båda sidor av. T .. J-Bar ytbärande system är i allmänhet Bar J och passagerare, och drar och bär en enda passagerare som ligger på ena sidan av "J-tarafen".

Skivtransportsystem omfattar en stång mellan bogservagnen och passageraren och en skiva vid stångens nedre ände, som drar passageraren med benet korsat på vardera sidan av stången.

I hela systemet ska bestämmelserna i X 2000 / 9 AT-Wired Transport Installationsföreskrifter utformade för Carry People ve och de säkerhetsregler som anges i TS EN 12929-1, TS EN 12929-2 standarder följs.

- TS EN 12929-1: Säkerhetsregler för överheadutrustning utformade för att utföra generalkrav - Del 1: Regler för alla faciliteter
- TS EN 12929-2: Säkerhetsregler för luftreningsanläggningar som är konstruerade för att bära människor - Allmänna krav - Del 2: Ytterligare regler för omvända två-trådsöverdrag utan tågvagnar

Systemdesignen överensstämmer i allmänhet med de nationella internationella standarderna i kapitel VI och relevanta bestämmelser och tekniska specifikationer för offentliga institutioner och organisationer.
Ropeway Systems Design Kriterier | Du kan se hela texten på Surface Transport Systems genom att klicka HÄR

Järnvägsnyhetssökning