Kobider President Özgenç: Trabzon Erzincan Railway Project för att vara liv

Kobider President Özgenç: Trabzon Erzincan Railway Project bör genomföras. Small and Medium Enterprises Association (KOBİDER) President Nurettin Özgenç, Trabzon-Erzincan järnvägsprojekt bör genomföras, sa han.
Özgenç, i sitt skriftliga uttalande, upprättandet av höghastighetstågslinjer i många städer, eller sade att arbetets upprättande fortsätter, sa:
Rağmen Men östra Svarta havet lever fortfarande med drömmen om Trabzon-Erzincan järnvägsprojekt. Detta projekt bör genomföras. Att göra en planerad, programmerad, sund start är halva mållinjen. Baserat på den här tanken bör budet på Trabzon-Erzincan-järnvägsprojektet läggas symboliskt och den första järnvägskällan ska vara premiärminister Recep Tayyip Erdoğan. Det konkreta steget i ett så stort och viktigt projekt bör tas. Vår stad Trabzon, erövrad av Fatih Sultan Mehmet, där Suleiman Magnificent föddes och Yavuz Sultan Selim tjänstgjorde som guvernör, borde också dra nytta av de järnvägar som krävs av eran.
Özgenç som påminner om KOBİDERs deltagande i Trabzon-Erzincan Railway Platform, sa:
Olarak Eftersom alla icke-statliga organisationer som är engagerade i detta arbete måste vi öka vår efterfrågan på en sådan viktig fråga och kollektivt uttrycka vår önskan på ett kollektivt sätt. Vi måste göra allt för att få anbudet för byggandet av Erzincan-Gümüşhane-Trabzon järnväg, vilket har blivit tydligare.

Järnvägsnyhetssökning

Var den första att kommentera

Yorumlar