Turkiet Championship skidtävlingar startade Davraz

Turkiet Championship inleddes i Ski Racing Davraz: Turkiet Interschool Championship skidtävlingar, började i Davraz Ski Center med deltagande av idrottare 210.


210-idrottare deltog i tävlingarna som anordnats av skidförbundet i kategorin alpin och nordlig disciplin minderåriga, stjärnor och ungdomar.

Chef dirigent Genghis Uludag, AA-korrespondent, sa i ett uttalande tävlade idrottsmänens första dag mot tiden och tävlingarna ägde rum utan problem, sade han. Som sagt att skidbackarna är lämpliga för raser, uppgav Uludağ att de utförde både den alpiniska disciplinen och de nordliga disciplinerna.

Uludag, 2 efter dagens kamp kommer att bestämmas i både himmel och enskilda mästare i området av de rapporterade himlen.

Den första dagen av racing i kölvattnet av Sayyed i nordiska unga män smart Güldemir, hos unga flickor Zoz Malkoc var Murat Elkat i små pojkar, små flickor i Ebru Arslan i med stjärnorna i män Yusuf Keser stjärnan dotter Elif Durlanık var den första.

I den alpina kategorin unga män i Ali Zincirkiran, Aygun Yurt hos unga flickor, i pojkar Metehan Själv, Goksu Danacı den lilla flickan, Berk Masters i stjärn man, medan stjärnan flicka Nazlıcan Yüzgül var den första.

Loppet fortsätter idag.Järnvägsnyhetssökning