Turkiet School Sports Ski Championship hölls i Isparta

School Sports Ski Turkey Förstaplatsen hölls i Isparta: Junior, stjärna och unga män och kvinnor Ski Turkiet Championship mellan skolor under läsåret 2013-2014 hölls i Isparta, Davraz Ski Center.
Cirka tvåhundrafemtio skidåkare från olika provinser i Turkiet deltog i mästerskapet som hölls i Davraz Ski Center mellan 01-02 mars 2014 i kategorierna Northern och Alpine Discipline.

Som ett resultat av de två dagar långa tävlingarna, i Northern Discipline Competitions,
Hos unga kvinnor; Zozan Malkoç från Ağrı Sports High School kom etta i Turkiet, Zilan Öztunç från Hakkari Yüksekova High School kom på andra plats och Ayşenur Duman från Bolu Gerede Anatolian High School kom på tredje plats.

I Star Ladies; Ankara Abdurrahman Karakoç Middle School-atlet Z.Elif Durlanik blev Turkiets mästare, Hakkari Hamit Kesici Middle School-eleven Melike Aslan kom tvåa, Ankara H. Mustafa Tarman Middle School-eleven Mahinur Sungur kom trea.

I Star Men; Agri Murat Girls Regional Internat Primary School-eleven Yusuf Keser blev mästare i Turkiet, Bitlis Hüsrapaşa Primary School-idrottaren Fırat Elkatmış kom tvåa och Bolu Gerede M.Zeliha Fall Secondary School-eleven Salih Can Duman kom trea.

I Små kvinnor; Hakkari Hamit Kesici Secondary School-eleven Ebru Arslan kom etta, Hakkari Hamit Kesici Secondary School-idrottaren Berivan Kartal kom tvåa, Niğde Mevlana Secondary School-atleten Serap Emire kom på tredje plats.

I Små män; Bitlis Hüsra Paşa Primary School-eleven Murat Elkatmış vann första platsen, Ağrı Murat Girls' Regional Internat Primary School-idrottare Sinan Kandemir kom tvåa, Bitlis Hüsra Paşa Primary School-idrottare Ömer Elkatmış vann tredje platsen.

I alpina skidtävlingar;
I Små kvinnor; Göksu Danacı från Istanbul tog förstaplatsen, Alara Duru Karacabey från Ankara tog andraplatsen och Zehra Alagaş från Kayseri tog tredjeplatsen.
I Små män; Metehan Öz från Bursa kom etta, Murat Şişmanoğlu från Istanbul kom tvåa och Can Soykan från Ankara kom trea.

Nazlıcan Yüzgül från Isparta kom på första plats, Yasemin Akan från Ankara kom på andra plats och Miraç Nisa Cengiz från Kars kom på tredje plats i Star Ladies.

I Star Men; Berkin Usta från Bursa tog förstaplatsen i Turkiet, Kaan Samgül från Ankara tog andraplatsen i Turkiet och Yunus Can Ersan från Bursa tog tredjeplatsen.
Hos unga kvinnor; Aygen Yurt från Ankara vann det turkiska mästerskapet, medan Betül Kalın från Bursa tog andraplatsen och Buse Ertunç från Hakkari tog tredjeplatsen.
I unga män; Ali Zincirkıran från Istanbul vann det turkiska mästerskapet. İbrahim Eren från Ankara tog andraplatsen och Berke Safa Tatlı från Kayseri tog tredjeplatsen i Turkiet.

I mästerskapet, där Mithat Yıldırım, styrelseledamot för skidförbundet, som deltog från Aydın-provinsen, fungerade som förbundsobservatör, tjänstgjorde 31 provins- och nationella domare. Ali İlik, en av våra nationella domare, tjänstgjorde på uppdrag av Kayseri i Skolskidor Turkiets mästerskap. Ali İlik gjorde ett starkt intryck med sin framgångsrika prestation under hela turneringen.