Tofaş, KarşıyakaSlå annorlunda

TOFAŞ kommer att spela mot Pınar hemma i den 28:e veckans match i Turkish Insurance Basketball Super League. Karşıyaka stod öga mot öga med. De blågröna startade matchen som spelades i Nilüfer TOFAŞ Sports Hall med Cassius Winston, Caleb Homesley, Tolga Geçim, JJ O'Brien och Austin Wiley, och gjorde sin första korg från Tolga Geçim. Bursa-laget, som ledde med 5.20-11 i tv-uppehållet vid 9-tiden med poäng från Austin Wiley och Tolga Geçim, svarade på motståndarens poäng med Cassius Winston, Ege Demir och Özgür Cengiz efter paus och stängde den första perioden före med 22-21.

Pınar i början av andra perioden Karşıyaka Trots att de tog ledningen 22-24 med Errick Mc Collums trepoängare, återtog TOFAŞ Basketball Team ledningen med 28-27 med poäng från Ege Demir och Caleb Homesley. Det blågröna laget, som hade en 13-0-svit i detta avsnitt med korgar av Austin Wiley och JJ O'Brien efter Cassius Winstons trepoängare, ökade skillnaden till tvåsiffriga (14.40-37) vid 27 tiden, medan Cassius Winston , Austin Wiley, Caleb Homesley. TOFAŞ fortsatte att göra mål med Tolga Geçim och Tolga Geçim och gick in i omklädningsrummet före 54-46 med korgar av JJ O'Brien, Cassius Winston och Zeljko Sakic.

I början av tredje kvartalet tog Bursa-laget en ledning på 12 poäng (59-47) med poäng av Cassius Winston och Caleb Homesley, medan korgar av Austin Wiley, Caleb Homesley och JJ O'Brien flyttade ställningen till 25-68 i den 57:e minuten. TOFAŞ, som inte tillät Izmir-representanten att minska gapet under den återstående delen av kvartalet, gick in i den sista kvarten med en fördel på 82-73 med poängen från Austin Wiley, Mustafa Kurtuldum, Caleb Homesley och Cassius Winston.

Pınar inledde den fjärde perioden med Errick Mc Collums poäng. Karşıyaka Först minskade de skillnaden till 31 (5-82) i den 77:a minuten, och sedan till 33 (3-84) i den 81:e minuten. TOFAŞ Basketball Team fortsatte att svara på motståndarens poäng med Cassius Winston, Tolga Geçim och Austin Wiley efter Tolga Geçims kritiska trepoängare. Med 3.29 kvar, gick motståndarlaget in i timeouten före 97-89, och återvände från paus med Cassius Winston. poäng med Tolga Geçim och Caleb Homesley. Hemmalaget fortsatte att vinna med 111-91 på planen.

fontän Karşıyaka Caleb Homesley blev matchens spelare mot TOFAŞ med 27 poäng, 7 returer, 5 assist och 31 effektivitetspoäng; Cassius Winston blev bäste målskytt med 29 poäng, 2 returer och 3 assist. I matchen där Austin Wiley hade en dubbeldubbel med 20 poäng, 11 returer och 2 block bidrog Tolga Geçim med 15 poäng, 2 returer och 6 assist. Marcus Denmon och Omar Prewitt fanns inte med i truppen på grund av utlandskvoten.

TOFAŞ Basketball Team, som vann sin 11:e seger i ligan, spelar sin nästa match borta mot Bahçeşehir College söndagen den 28 april. Matchen i Ülker Sports and Event Hall startar 20.30. Efter den här matchen kommer de blågröna att vara gäst i Çağdaş Bodrumspor onsdagen den 27 maj i den 1:e veckans uppskjutningsmatch.