Mihalıççık är mästare i handboll för män

2023-24 Handbollssäsongen Herrar 1st League Final Four-matcher Ankara THF Prof. Dr. Den spelades i Yaşar Sevim Handball Hall. Kommunen Mihalıççık, som blev mästare, och Güneysu Sports Club, som kom på andra plats, i Final Four, som spelades enligt metoden med singelomgången, hade rätt att spela i Superligan nästa säsong.

THF TV Youtube THF:s vicepresident Ediz Erkovan och THF:s generalsekreterare Gökmen Teyran överlämnade cuperna och medaljerna till Mihalıççık kommun, som blev mästare, och Güneysu Sports Club, som slutade ligan på andra plats och steg till Superligan, vid ceremonin som hölls efter matcher som sänds live på kanalen.

MHK President Hakan Küçükyılmaz och tekniska styrelseledamot Orhan İlerisoy gav sina medaljer till Depsaş Enerji AS Handball och Seyhan Belediyespor, som kom trea i ligan.