Bursa Büyükşehir Belediyespor besegrade İzmir Büyükşehir Belediyespor

Bursa Büyükşehir Belediyespor, som ligger på 16:e plats med 6 vinster på 8 matcher i ligan, mötte sin motståndare i nästa steg med 17 vinster på 6 matcher i Mudanya Sports Hall. Poyrazın Kızları inledde matchen mycket effektivt mot sin motståndare, som de förlorade med 27-19 i den första halvan av ligan, och fick övertaget. Bursa Büyükşehir Belediyespor, som utökade gapet i följande avsnitt, avslutade den första halvleken med 24-11.

Poyrazın Kızları inledde den andra halvan av matchen effektivt och fortsatte att utöka gapet. Genom att öka skillnaden till 49 poäng med en poäng på 39-23 i den 16:e minuten, behöll Bursa Büyükşehir Belediyespor sin överlägsenhet i följande del. Poyrazın Kızları vann matchen med 45-29 och vann sin 17:e seger i sin 7:e ligamatch. Bursa Büyükşehir Belediyespor kommer att möta Konyaaltı Belediyesi borta söndagen den 20 mars 24 i den 2024:e veckan i ligan.