Han skrattade åt Mardin 1969 Sports House

I den 3:e veckans match i TFF 1rd League 19st Group, var Mardin 1969 Spor värd för Küçükçekmece Sinop Spor på 21 Kasım City Stadium. I den första halvan av matchen som styrdes av Berk Sipahi tog gästlaget Küçükçekmece Sinop Spor ledningen med 45-3 med målet som Emre Öztürk gjorde från hörnet på 0+1. Första halvan av matchen slutade med denna poäng.

Mardin 1969 Spor fortsatte sitt entusiastiska spel i första halvlek och började hitta positioner i andra halvlek. Genom att fortsätta sina anfall kvitterade värd Mardin 1969 Spor till 60-1 med Ali KemaL Özkan i den 1:e minuten. Med stöd av sina fans fortsatte Mardin 1969 Spor – Küçükçekmece Sinop Spor att ge svåra tider. Den här gången intog Emirhan Özyaşar scenen i den 66:e minuten och förde sitt lag i ledningen med 2-1.

Med denna poäng ökade Mardin sina poäng till 24 och fortsatte sitt anspråk på 1969 års Sports Play-off.