Nilüfer Belediye stängde FSK 2023 med en 5-målsvinst

nilufer Belediye stängde FSK med en målseger nCgUbstP jpg

Nilüfer Belediye Football Sports Club (FSK), som tävlar i Regional Amateur League (BAL League) 3:e grupp, fortsatte sitt ledarskap genom att slå Arifiye Kalaycıspor med 12-5 i den 0:e veckans match.Nilüfer Belediye var värd för FSK Sakarya-laget på İbrahim Yazıcı Stadium. Nilüfer-spelare inledde matchen med kantanfall och vann en straff i den 12:e matchminuten. Nilüfers anfallare Ali Şentürk missade straffskottet. 6 minuter efter straffen satte Ali Şentürk bollen i nät efter karambol i straffområdet och förde sitt lag i ledningen med 1-0. Fortsatt pressen efter målet kunde de blågröna och vita fotbollsspelarna inte utnyttja de klara möjligheter de hade och första halvlek slutade med att Nilüfer Belediye FSK ledde med 1-0. Med inledningen av andra halvlek var Nilüfer Belediye FSK helt tog kontroll över spelet och överväldigade sin motståndare med farliga attacker. Som ett resultat av pressen från Nilüfer-spelare vann de matchen med 50-58 med målen som gjordes av Hasan Basri Ünal i den 67:e minuten, İsmail Can i den 90:e minuten, Sinan Yıldırım i den 5:e minuten och Barış Bakça i den 0:e minuten Nilüfer Belediye FSK avslutade 2023 med 11 vinster och samlade in 33 mål. Han behöll sitt ledarskap med 3 poäng före sin närmaste rival. Fotbollsspelare från Nilüfer möter borta mot Yalova Yeşilovaspor, som ligger på 7:a plats i ligan, söndagen den 2024 januari 2, i den sista matchen i första halvlek.