HOWL Espor blev mästare i GAMEON VALORANT-turneringen

HOWL Esports blev mästare i GAMEON VALORANT-turneringen
HOWL Esports blev mästare i GAMEON VALORANT-turneringen

GAMEON VALORANT Tournament, anordnad av Türk Telekoms varumärke GAMEON, som stärker spelekosystemet med internet och olika möjligheter, avslutades med 'Grand Final' som hölls lördagen den 16 september. HOWL Espor blev mästare efter att ha besegrat Galatasaray Espor med 250-3 i finalen av turneringen, som bevittnade spännande matcher mellan 1 lag.

Türk Telekom GAMEON, ägaren till den teknik som behövs av spelet och spelare i Turkiet, fortsätter att bidra till spelets ekosystem med sina innovationer. GAMEON VALORANT-turneringen arrangerad av GAMEON väckte stor uppmärksamhet. Totalt tävlade 1500 lag hårt i turneringen, dit mer än 250 spelare sökte sig, inklusive öppna kval. Lag som klarade två öppna kval gick vidare till gruppspelet. Galatasaray Espor, 2L8, HOWL Espor och Ranking Demons lag överträffade sina motståndare i gruppspelet och kvalificerade sig till semifinalerna. Efter att ha besegrat sina rivaler 2L8 och rankade demoner i semifinalen, ställdes Galatasaray Espor och HOWL Espor mot varandra i "Grand Final" som hölls fysiskt på ESA Espor Arena. Genom att besegra Galatasaray Espor med 3-1 i den hårda konkurrensen blev HOWL Espor mästare. Hundratals spelare som följde tävlingsmatchen som spelades på ESA Esports Arena upplevde stor spänning.

Turneringsspänningen rann ut över scenen

Specialevenemang som hölls i den stora finalen i GAMEON VALORANT-turneringen ökade tittarglädjen för spelare. Deltagarna, som hade en unik upplevelse med 0v1-turneringsmöjligheten med Wo1t, spelaren i Fire Flux Esports-laget, hade en trevlig stund hela dagen med överraskningspresenter och många andra aktiviteter. De vinnande lagen i turneringen vann totalt 200 tusen TL i priser. GAMEON, som tillför stort värde till spelekosystemet och spelarna i Turkiet med de arbeten de gör, fortsätter sina ansträngningar för att föra spelare och spelare samman i nya turneringar.

📩 17/09/2023 11:30