DHMİ ska rekrytera 72 kontrakterad personal

Generaldirektoratet för den statliga flygplatsmyndigheten
Generaldirektoratet för statens flygplatsmyndighet

För att vara anställd inom General Directorate of State Airports Authority inom ramen för artikel 399 / c i dekretlag nr 3, kommer General Directorate of State Airports Authority som offentliggjordes i den officiella tidningen 08.07.2018 och numrerad 30472 att tilldelas positionerna för Trainee Air Traffic Controller och Assistant Air Traffic Controller. Urvalsprov kommer att hållas inom ramen för bestämmelserna i förordningen om kandidatprov.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

Allmänna villkor som krävs för kandidater som ska gå till tentamen

a) Att vara en turkisk medborgare,

b) Att inte berövas allmänhetens rättigheter,

c) Att ha fyllt 18 år,

d) När det gäller militär status; att inte vara i militärtjänst, inte vara i militärålder eller att ha gjort aktiv militärtjänst om han har nått militärtjänstens ålder eller att skjutas upp eller överföras till reservklassen,

e) Med undantag av oaktsamma brott, brott som begåtts mot statens personlighet, även om de har blivit benådade, förskingring, konflikt, förskingring, mutor, stöld, bedrägeri, förfalskning, missbruk av tro, bedräglig konkurs och skamliga eller vanärande brott eller inte dömas för smuggling, samverkan i officiella anbud och inköp, avslöjande av statshemligheter, exklusive exploatering och konsumtionsmuggling,

f) Från och med ansökningsdatumet, för att få sjuttio poäng eller mer i KPSSP11-poäng i enlighet med den 3: e artikeln i den allmänna förordningen om tentamen som ska hållas för första gången som utnämns till offentliga tjänster.

ANSÖKAN

Kandidater 10 (tio) gånger antalet tjänster som meddelats av General Directorate of State Airports Authority kommer att bjudas in till det datorstödda urvalsprovet eller det skriftliga provet, med början från högsta KPSSP3-poäng. Ansökningar kan göras mellan 12.09.2023-22.09.2023 på e-Government, General Directorate of State Airports Authority - Career Gateway Public Recruitment och Career Gateway https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr Ansökningar som inte uppfyller de villkor som anges i kungörelsen och ansökningar som inte görs inom tidsfristen (till 22.09.2023 den 23.59) kommer inte att beaktas. Kandidater måste ladda upp alla begärda dokument till systemet fullständigt. Ansökningar personligen och per post kommer inte att tas emot.

📩 12/09/2023 10:52