Vintertaxan på Istanbul City Lines börjar den 18 september

Vintertariffen på Istanbul City Lines börjar i september
Vintertariffen på Istanbul City Lines börjar i september

Sommartarifferna upphör hos Şehir Hatları, ett dotterbolag till Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), och vintertarifferna ändras till den 18 september. I vinterschemat, som pågår fram till den 16 juni, planeras i genomsnitt 934 flygningar per dag.

Det finns ändringar i flygtidtabellerna på linjerna Sarıyer-Beykoz och Rumeli Kavağı-Eminönü. Küçüksu-Beşiktaş-, som också ingår i sommarschematKabataş Kanlıca-hållplatsen läggs till på linjen.

Bosphorus Tour kommer att fortsätta i vinterschemat

Bosphorus Tours som anordnas av Şehir Hatları AŞ kommer att fortsätta att hållas i vinterschemat. Passagerare kan njuta av Bosporen när som helst på året med Long Bosphorus Tour och Short Bosphorus Tour. Båda turerna, som väcker stor uppmärksamhet särskilt från turister, anordnas en gång om dagen.

Vintertidtabellshäftet kan nås från City Lines bryggor.

Vintertariffhäftet, som kommer att tillämpas mellan 18 september 2023 och 16 juni 2024, kan nås vid City Lines bryggor. Det är också möjligt att komma åt schemat via City Lines webbplats, mobilapplikation, konton i sociala medier och Alo 153 White Desks hotline.

📩 16/09/2023 13:10