Türkşeker ska rekrytera 613 tillfälligt anställda

turkseker
turkseker

Totalt 6 tillfälligt anställda, som är utexaminerade från gymnasiet, kommer att rekryteras i turkiska sockerfabriker för att arbeta i 613 månader varje år med kampanj- och säsongsjobb.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

FÖRFARANDEN OCH PRINCIPER FÖR ATT ANVÄNDAS I KÖP

1- för arbetstagare som ska vidtas, Turkiet Business Council provinser av en begäran från direktoratet 09.08.2009/27314/XNUMX datum och XNUMX XNUMX officiella tidningen som ska genomföras i Info Offentliga institutioner till Labor publiceras i förfaranden och principer om kommer att behandlas i enlighet med bestämmelserna i förordningen.

2- Ansökningar kan göras till den turkiska arbetsförmedlingens provins-/filialdirektorat. Mer detaljerad information om ansökan kommer att finnas tillgänglig på den turkiska arbetsförmedlingens webbplats från och med 11.09.2023.

3- Tabeller som visar kvalifikationer och antal för den personal som ska rekryteras till våra fabriker bifogas.
Din annons annonseras.

📩 08/09/2023 13:53