Turkiskt stenkolsföretag rekryterar 2 tusen arbetare

Turkisk stenkolsinstitution för att rekrytera tusen arbetare
Turkisk stenkolsinstitution för att rekrytera tusen arbetare

Minister för energi och naturresurser Alparslan Bayraktar meddelade att 2 tusen arbetare kommer att rekryteras till Turkish Hard Coal Corporation.

Minister Bayraktars inlägg på hans sociala mediekonto är som följer: "Vi påbörjar processen att rekrytera 2 500 arbetare till det turkiska hårdkolsföretaget. Med tillstånd av vår president, herr Recep Tayyip Erdoğan; Vi kommer att rekrytera 400 100 arbetare för Zonguldak, 13 för Bartın och 2023 för Karabük (Yenice). "Vi kommer att rekrytera arbetare genom lotteri i Zonguldak fredagen den 20 oktober 2023 och i Bartın och Karabük fredagen den XNUMX oktober XNUMX."

📩 08/09/2023 11:33