Türkiye Card Project ger innovation till kollektivtrafiken i Kayseri

Türkiye Card Project ger innovation till kollektivtrafiken i Kayseri
Türkiye Card Project ger innovation till kollektivtrafiken i Kayseri

Kayseri kommer att vara en av de första städerna där Türkiye Card Project kommer att implementeras. Metropolitan Municipality Kayseri Transportation Inc. General Manager Mehmet Canbulut meddelade att Türkiye Card Integration studier fortsätter snabbt.

Turkietkortprojektet, som genomförs under samordning av PTT Inc., ingår också i det 1:a 100-dagars handlingsprogrammet, elfte utvecklingsplanen och det nationella strategidokumentet för intelligenta transportsystem och handlingsplanen 2020-2023 som publicerats av ordförandeskapet. Projektet initierades för att göra det möjligt för Türkiye Kart att användas i Kayseri kollektivtrafikfordon.

Kayseri Transportation Inc. General Manager Mehmet Canbulut, i sitt uttalande om ämnet, betonade vikten av projektet för Kayseri och sa:

"Att implementera Turkietkortapplikationen i en storstad som Kayseri är också ett viktigt steg när det gäller att integrera Kayseris kollektivtrafik med andra städer där Turkietkortet är giltigt. PTT Inc., Kayseri Transportation Inc. och E-Kent Transition Systems and Ticketing Technologies Inc. Ledande företag som samarbetar för ett framgångsrikt genomförande av projektet. "Under dessa studier genomförs även tekniska innovationer och förbättringar för att öka användarnöjdheten."

Canbulut uppgav att projektet är ett arbete som kommer att tillföra värde till Kayseri när det gäller modernisering och underlättande av kollektivtrafik, och tillade att integrations- och teststudier fortsätter snabbt för att implementera Turkietkortprojektet så snart som möjligt.

Canbulut, minister för transport och infrastruktur Abdulkadir Uraloğlu och Kayseri Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç stöd gav ett stort bidrag.

📩 16/09/2023 12:58