Turkisk stenkolsinstitution ska rekrytera 2000 arbetare

Turkiet Hårda kol Enterprises
Turkiet Hårda kol Enterprises

Att vara anställd i konsten att "panelfotsproduktionsarbete" på de underjordiska arbetsplatserna hos generaldirektoratet för turkiska stenkolsföretag och dess anslutna arbetsplatser, med status som fast anställda som omfattas av arbetslagen nr 4857, "Procedurerna och förfaranden som ska tillämpas vid rekrytering av arbetare till offentliga institutioner och organisationer" publicerad i den officiella tidningen daterad 09.08.2009 och numrerad 27314. Enligt bestämmelserna i "förordningen om principer", bland dem som sökte via Zonguldak, Bartın och Karabük Employment Institutioner, de som uppfyller följande villkor bestäms av den elektroniska dragningen som ska hållas av Notarien;

Totalt 1500 underjordiska "panelfotsproduktionsarbetare" kommer att rekryteras, inklusive 400 från Zonguldak-provinsen, 100 från Bartın-provinsen och 2000 från Karabük-provinsen Yenice-distriktet.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

VILLKOR SOM SKALL KRÄVS FÖR SÖKANDE

– Att vara över 18 år den sista dagen på ansökningsdatumet,

– Att vara minst en grundskoleexamen,

– Att inte vara under 32 år från och med den första dagen av ansökningsdatumet,

– Att vara bosatt i Zonguldak-provinsen för rekrytering av 1500 arbetare, i Bartın-provinsen för rekrytering av 400 arbetare och i Yenice-distriktet i Karabük-provinsen för rekrytering av 100 arbetare.

Inom den fem dagar långa rekryteringsperioden som börjar 25.09.2023 av Zonguldak, Bartın och Karabük Labour and Employment Institution Provincial Directorates, måste kandidater som uppfyller villkoren ansöka till Zonguldak, Bartın eller Karabük Employment Agency enligt provinsdirektoraten. adress registrerad i det adressbaserade folkbokföringssystemet krävs.

För att identifiera kandidater som kommer att vara berättigade till anställning bland de sökande;

Zonguldak för rekrytering av 1500 arbetare; Den 13.10.2023 kl. 14, i Zonguldak Site (Bahçelievler) inomhusidrottshall,

Bartın för rekrytering av 400 arbetare; Den 20.10.2023 kl. 14, i Bartın Ömer Tepesi Indoor Sports Hall,

Karabük Yenice-distriktet för rekrytering av 100 arbetare; Den 20.10.2023 kl. 16 i Karabük Yenişehir Merkez Sports Hall,
En notariedragning kommer att hållas.

1500 rektorskandidater och 750 ersättarkandidater för Zonguldak, 400 rektorer och 200 ersättarkandidater för Bartın, och 100 rektorer och 50 ersättarkandidater för Yenice-distriktet i Karabük-provinsen kommer att bestämmas genom notariedragning från ansökningslistornas webbplats som kommer att tillkännages på vår institution. från Zonguldak, Bartın och Karabük İş-Kur provinsdirektorat.

Kandidater som kommer att vara berättigade till anställning som ett resultat av den elektroniska lottodragningen; Som ett resultat av de hälsoundersökningar som ska utföras av de fullfjädrade sjukhusen till vilka de kommer att hänvisas av vår institution, i enlighet med bestämmelserna i TTK-direktivet om fysisk styrka som utarbetats i enlighet med reglerna i "Arbetshälsovården och Safety Law" daterad 20.06.2012 och numrerad 633, "Underground

De kommer att anställas om de får en stabil hälsorapport som anger att de arbetar med panelfotsproduktionshantverkskonsten och om de inte har några brott som hindrar dem från att komma in i jobbet, enligt resultaten från Arkivforskningen utförd av provinspolisen.

Bland de kandidater som fastställts som huvudkandidater till följd av notariedragningen; De som inte uppfyller ansökningsvillkoren, inte lämnar in de begärda dokumenten inom den erforderliga perioden utan ursäkt, kan inte erhålla rapporten om "works in the art of underground panel ben production" enligt den hälsoundersökning som krävs enligt TTK Physical Styrkedirektivet, och har ett brott som hindrar dem från att få ett jobb enligt arkivforskningen som ska utföras av Zonguldak Provincial Police Department. Ersättningskandidater kommer att kallas att ersätta dem som lämnar jobbet inom 8 månader, från och med den första person på reservlistan.

📩 15/09/2023 11:15