SARSILMAZ ställer ut mer än 2023 produkter på DSEI 70

SARSILMAZ ställer ut mer än sina produkter på DSEI
SARSILMAZ ställer ut mer än sina produkter på DSEI

SARSILMAZ tog plats på DSEI 2023, som är bland försvarsindustrins viktigaste mässor och där internationella industriledare dök upp. SARSILMAZ, som väntar på sina besökare i monter nummer H12 15 på DSEI 2023, som hålls i London, Englands huvudstad, mellan 3-512 september, ställer ut mer än 70 produkter från sin civila och militära vapengrupp.

DSEI 24, som hålls för 2023:e gången i London, Englands huvudstad, fortsätter att vara värd för sina besökare mellan 12-15 september. SARSILMAZ tog plats på mässan, där de viktigaste företagen inom sektorn på den internationella arenan deltog, med monternummer H3 512. DSEI 24, den viktigaste och största organisationen i mässans 2023-åriga historia, betonar integration mellan fem verksamhetsområden bestående av luft, cyber, elektromagnetiska aktiviteter (CEMA), land, hav och rymd, med temat "Acheving an Integrated Power" .

DSEI, som inkluderar mer än 230 2 försvars- och säkerhetsleverantörer med mer än 800 nya deltagare, samlade representanter för regering och försvarsmakten från hela världen och ledande tillverkare av försvarsindustrin som den största hybridorganisationen inom sitt område.

En annan fristad för varje krav

SARSILMAZ, som ställde ut sina nyutvecklade pistolmodeller samt alla sina militära vapen på mässan, gjorde sig som alltid ett namn på den internationella arenan igen. På mässan har besökarna möjlighet att undersöka Sarsılmaz SAR9-pistolfamiljs SAR9 METE, SAR9 C, SAR9 SP, SAR9 Gen2 och de nya medlemmarna i serien, SAR9 SC och SAR 9 CX, som gör skillnad med sina små dimensioner.

Personlig och effektiv: SAR9 CX, SAR9 SC

SAR 15 CX, som har en design lämplig för både professionellt och personligt bruk med ett magasin med en kapacitet på 9 kulor, ett monterbart reflexsikte och en ficklampa utan behov av ett extra system, ger hög prestanda vid snabba bränder tack vare kylningen kanaler på locket. Medan SAR9 SC drar till sig uppmärksamhet med sin design som är lämplig för dold bärning, har SAR9 SP funktioner som möter de taktiska behoven i närkampsmiljöer.

Förutom SAR9-familjen introducerar Sarsılmaz även modeller som B6, CM9, K12 SPORT, KILINÇ 2000, P8 S för sina besökare på mässan.

Alla behov av en militär enhet finns på SARSILMAZ monter

SARSILMAZ har ett produktsortiment som kan möta alla behov hos en militär enhet; DSEI ställer även ut modeller med maskingevär, infanterigevär, submachine och tunga maskingevär på DSEI 2023.

SAR 109T, som är bland de aktuella modellerna och designad speciellt för bostadsbruk, har lättanvända funktioner med en lätt struktur. SAR 109T erbjuder extremt effektiv användning tack vare sin höghastighetsdriftkapacitet och möjliggör även användning av alla typer av tillbehör som kan behövas på slagfältet med sina modulära karosskonstruktioner designade i enlighet med NATO-standarder. Genom att arbeta med ett blowback-system minskar SAR 109T uppväxten genom att överföra rekylen direkt till axeln med dess längdjusterbara teleskopskaft och linjära struktur.

Infanterigevär tillverkade med den senaste tekniken

Infanterigevär tillverkade av Sarsılmaz med dess många års erfarenhet är bland produkterna som ställs ut på DSEI 2023. Förutom infanterigevärsmodellen SAR 56, som ursprungligen utvecklades av turkiska ingenjörer, visades även maskingevär utvecklad av Sarsılmaz.

Användarvänlig kraft hos infanteriet SAR 56

SAR 56-infanterigeväret, utvecklat av Sarsılmaz genom att blanda erfarenheten han skaffat sig inom området infanterigevär med feedbacken han fått från expertpersonal på området, är bland de mest populära modellerna vid DSEI 2023. Med en användarvänlig design kan SAR 5,56 med en diameter på 45×56 mm anpassa sig till alla typer av fältförhållanden med sitt femläges, kindstödda lager och avtagbara framände, samt sitt vinklade handgrepp. SAR 56 ger hög prestanda tack vare dess korta gaskolvdrivsystem; Den erbjuder tre olika fatlängdsalternativ: 7,5, 11 och 14,5 tum. Med den här funktionen kan SAR 56 anpassa sig till alla uppgifter som kan inträffa under olika förhållanden, från nära håll till lång räckvidd.

En mångsidig maskingevär: SAR 762 MT

Sarsılmaz presenterade också modellen SAR 762 MT i maskingevärssegmentet och SAR 127 MT tunga maskingevärsmodellen för proffsen på mässan. SAR 7,62 MT med en diameter på 51×762 mm finns i fem olika versioner: A, B, C, D och E. SAR 762 MT-A kan användas i fjärrstyrda vapensystem (UKSS). SAR 762 MT-B-modellen, utvecklad för infanteribruk, kan avfyras både från en bipod och från ett stativ. SAR 762 MT-C kan användas i fjärrstyrda vapensystem i pansarfordon Cobra, Ejder Yalçın, Amazon, Kirpi och Vuran. Slaghastigheten för SAR 762 MT-D, som har liknande egenskaper som SAR 762 MT-B, kan ändras tack vare 3-läges gasventilen. Den sista medlemmen i familjen, SAR 762 MT-E, kan användas i marina fordon med sin korrosionsbeständiga struktur. SAR 127 MT, utvecklad av SARSILMAZ ingenjörer, är en 12,7×99 mm tung maskingevär. Den kan avlossa både helautomatiska och enstaka skott. SAR 762 MT, som kan integreras i UKSS liknande SAR 127 MT-A, kan också installeras på land-, sjö- och luftfordon genom att göra nödvändiga gränssnittsanslutningar.

Integrerad kraft på land, i luften, till sjöss: SAR 127 MT

SAR 127 MT, som utvecklades helt av SARSILMAZ och vars hela tekniska datapaket endast tillhandahålls av SARSILMAZ i Turkiet, är en modell som lyckas sticka ut bland sina kamrater med sina tekniska egenskaper. Det 12,7×99 mm tunga maskingeväret SAR 127 MT kan fungera både helautomatiskt och avlossa enstaka skott. SAR 127 MT kan också integreras i UKSS genom att göra nödvändiga gränssnittsanslutningar; Den kan även installeras på land-, sjö- och luftfordon. Landversionen av det 12.7×99 mm tunga maskingeväret, vars kvalifikationstester har genomförts, med ett system för snabbbyte av pip, kan användas på alla pansarfordon och plattformar. Luftversionen, som även SARSILMAZ arbetar med, kommer att ha ett högre antal skott än landversionen, med en fast pipa utrustad med snabbkylningselement och lättade inre delar. Denna luftversion, placerad i en kapsel, kommer att placeras under vingen på Turkiets inrikes- och nationella flygplan, Hürkuş-C. Systemet, vars designverifieringstester har genomförts framgångsrikt inom TR Mekatronik, en gemensam organisation av SARSILMAZ och TAI, kan användas på alla typer av flygplan och marinplattformar vid behov. Vapnets effektiva räckvidd, som väger cirka 38 kilogram, når 1.830 XNUMX meter för regionala mål när det används med ett stativ. SARSILMAZ räknar dagarna för den första leveransen av detta vapen.

📩 13/09/2023 14:55