Bottenslamrensningsprojekt i Izmit Bay fick fullt betyg från icke-statliga organisationer

Bottenslamrensningsprojekt i Izmit Bay fick fullt betyg från icke-statliga organisationer
Bottenslamrensningsprojekt i Izmit Bay fick fullt betyg från icke-statliga organisationer

Olika organisationer fortsätter att besöka Kocaeli Metropolitan Municipalitys Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning-projekt, ett av Turkiets största miljöprojekt. I detta sammanhang undersökte Kocaeli frivilliga kulturorganisationer och NGO-medlemmar från olika delar av Kocaeli Bottom Mud-projektet. Företrädare för icke-statliga organisationer och medborgare som fick information om projektet och besökte byggarbetsplatsen sa: "The Metropolitan Municipality har initierat ett projekt som kommer att rädda inte bara Izmit Bay utan också Marmarasjön. "Vi vill att det arbete som görs här ska vara ett exempel för Turkiet", sa han.

DE UNDERSÖKDE PROJEKTOMRÅDET

Bottom Mud-projektets undersökningar, som varade i totalt 3 dagar och deltog i NGO-medlemmar från många olika delar av staden, började med presentationen på Civil Society Center i det gamla Izmit Fair Area. Inom ramen för presentationen gav Mesut Önem, chef för miljöskydds- och kontrollavdelningen, information till deltagarna om projektet. Inom ramen för inspektionerna kom medlemmar av Kocaeli frivilliga kulturorganisationer till byggarbetsplatsen och fick information om utfört arbete och projektet. Inom ramen för den organisation som organiseras av press- och PR-avdelningen, avdelningen för relationer till icke-statliga organisationer och avdelningen för miljöskydd och kontroll lämnades detaljerad information genom processflödesschemat på tavlan på byggarbetsplatsen ang. projektet Izmit Bay Bottom Sludge Cleaning, och sedan preparerades slammet.Frågor inom avvattningsområdet besvarades.

📩 17/09/2023 11:12