Karsan behåller sitt ledarskap på elfordonsmarknaden i Europa

Karsan fortsätter sitt ledarskap på elfordonsmarknaden i Europa
Karsan fortsätter sitt ledarskap på elfordonsmarknaden i Europa

Karsan, som spelar en ledande roll i elektrifieringen av Europas transportinfrastruktur, fortsätter att återspegla de framgångar man har uppnått med sina innovativa modeller i sin exportdata.

I detta sammanhang fick Karsan ett pris i kategorin Silver vid "Export Champions Awards" som anordnades av Automotive Industry Exporters Association (OİB). Karsan VD Okan Baş sa att Karsan fortsätter att förnya den europeiska kollektivtrafiken med elektriska och autonoma fordon, "Efterfrågan på våra beprövade produkter ökar dag för dag. Som en naturlig följd av detta fortsätter ökningen av vår export. Ökningen av vår export bidrar väsentligt inte bara till vårt varumärke utan också till ökningen av Türkiyes export. "Vi kommer att fortsätta att öka vår kraft i exporten genom att föra vår framgång i Europa till Nordamerika och Japan med våra nya och innovativa produkter", sa han.

Genom att fortsätta att ta stora steg mot att bli ett globalt varumärke med visionen "One Step Ahead in the Future of Mobility", stärker Karsan sin position i Turkiets export med sina innovativa produkter utvecklade med den senaste tekniken. Karsan, som spelar en ledande roll i elektrifieringen av Europas transportinfrastruktur, fortsätter att snabbt klättra i exportrankingen med sina marknadsledande modeller. I detta sammanhang fick Karsan ett pris i kategorin Silver vid "Export Champions Awards" som anordnades av Uludağ Automotive Industry Exporters Association (OİB).

Karsan belönades i kategorin Silver

Karsan Automotive lyckades klättra 65 steg i år vid evenemanget som anordnas av OİB varje år, där företagen med årets högsta export inom bilindustrin belönas.

Genom att utföra nästan 90 procent av Turkiets export av elektriska minibussar och bussar fick Karsan ett pris i kategorin Silver vid "Export Champions Awards" med sina exportframgångar. Karsans vd Okan Baş sa: "Som Karsan utvecklar vi Europas infrastruktur för kollektivtrafik med våra elektriska och autonoma fordon." Vi fortsätter att förnya oss. Efterfrågan på våra beprövade produkter ökar dag för dag. Som en naturlig följd av detta fortsätter ökningen av vår export. Ökningen av vår export bidrar väsentligt inte bara till vårt varumärke utan också till ökningen av Türkiyes export. "Vi kommer att fortsätta att öka vår kraft i exporten genom att föra vår framgång i Europa till Nordamerika och Japan med våra nya och innovativa produkter", sa han.

Karsan är ledare för e-ATAK och e-JEST Europe

Okan Baş sa att Karsan fortsätter sin innovation inom sektorn, inte bara med elfordon utan också med högteknologiska produkter, "Vi fortsätter att leda sektorn med våra autonoma och vätgasmodeller. Under de senaste 5 åren har vi bidragit till Europas transformation av elektrisk mobilitet med vår utvecklingsresa som började med e-JEST, följt av e-ATAK, Autonomous e-ATAK, 10-12-18 meter e-ATA-familjen och slutligen e- ATA Hydrogen Vi leder. En av våra beprövade modeller, den 100 procent elektriska e-JEST, har varit marknadsledare i Europa 3 år i rad. Likaså har e-ATAK blivit marknadsledare i Europa under två år i rad. "Vi kommer att fortsätta att ligga ett steg före i framtidens mobilitet med våra nya och innovativa produkter", sa han.

📩 16/09/2023 12:03