Dikimevi Nato Road Metro Construction Engineering och konsulttjänster kommer att tillhandahållas

Dikimevi Nato Road Metro Construction Engineering och konsulttjänster kommer att tillhandahållas
Dikimevi Nato Road Metro Construction Engineering och konsulttjänster kommer att tillhandahållas

KONSTRUKTION OCH ELEKTROMEKANISKA SYSTEMSTYRNING, INGENJÖR OCH KONSULTTJÄNSTER KOMMER ATT ERHÅLLAS FÖR FÖRLÄNGNINGSLINEN FÖR JÄRNVÄNDSSYSTEMET
ANKARA METROPOLITANSK KOMMUN AVDELNING FÖR VETENSKAPLIGA FRÅGOR

Kandidater med tillräcklig erfarenhet inbjuds att ansöka om förkvalificering för att lämna ett anbud på Konsulttjänsten Upphandling av övervakning, konsult- och ingenjörstjänster för konstruktion och elektromekaniska systemleverans, installation och driftsättning av A1 (Ankaray) Line Sewing House - Nato Road Rail System Extension Line är klar. Anbudet kommer att hållas genom ett anbudsförfarande bland vissa anbudsgivare i enlighet med bestämmelserna i kapitel 4734 i lag nr 5, med deltagande av de anbudsgivare som kommer att bli nominerade och inbjudna att bjuda bland dem vars kvalifikationer fastställs till följd av förkvalificeringsutvärderingen, enligt de kriterier som anges i förkvalificeringsspecifikationen.
Anbudsregistreringsnummer: 2023 / 924918
1 förvaltningschef
a) Adress: Polis Mahallesi Hipodrum Caddesi No:5 B Block Våning:6 YENİMAHALLE/ANKARA
b) Telefon- och faxnummer: 3125072203 - 3125072174
c) E-postadress: fenisleri@ankara.bel.tr
ç) Internetadress där förkvalificeringsdokumentet kan ses: https://ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2- Prequalification subject
a) Kvalitet, typ och kvantitet:
Övervaknings-, konsult- och ingenjörstjänster för konstruktions- och elektromekaniska systemförsörjning, installation och driftsättning av Dikimevi - Nato Road Metro, cirka 8 km lång med 7,4 stationer.
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
b) Plats: ANKARA
c) Arbetstid: 60 månader från startdatum

3- Prequalification assessment
a) Byggplats: Polis Mah. Hippodrome Cad. Nr:5 B Block Våning:7 (Tender Meeting Hall) Yenimahalle / Ankara
b) Datum och tid: 04.10.2023 14: 00

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

📩 15/09/2023 12:38