Inga bud för Kartepe linbaneparkering

Inga bud för Kartepe linbaneparkering
Inga bud för Kartepe linbaneparkering

Inom ramen för linbaneprojektet Kartepe kommer en parkeringsplats för 598 fordon att byggas i startområdet för linbanan. Anbudet avbröts på grund av bristen på anbudsgivare på parkeringsupphandlingen som hölls idag.

Inom ramen för Kartepe linbaneprojekt kommer Metropolitan Municipality att bygga en parkeringsplats för 598 fordon i området. Projektupphandlingen ägde rum idag kl 11.00:XNUMX i Storstadskommunens anbudshall. Anbudet avbröts av anbudskommissionen som sammankallats under ordförandeskap av Metropolitan Municipality Rail Systems filialchef Fatih Gürel, eftersom det inte fanns några anbudsgivare. På grund av bristen på anbudsgivare avslöjades inte den ungefärliga kostnaden för parkeringen. Det förväntas att anbudet kommer att hållas igen under de kommande dagarna.

365 KOMMER ATT FÅR DAG

Efter leverans på platsen planeras parkeringsprojektet för linbanan Kartepe att slutföras inom 365 dagar. I och med att parkeringen ska ligga strax under linbanelinjens startpunkt kommer medborgare som kommer för att använda linbanan att kunna lämna sina fordon på parkeringen. Med detta projekt syftar Storstadskommunen till att förhindra den trängsel som kommer att uppstå på linbanevägen.

📩 15/09/2023 12:47