Uttalande om den senaste situationen för den berömda presentatören Kenan Işık har släppts

Uttalande om den senaste situationen för den berömda presentatören Kenan Işık har släppts
Uttalande om den senaste situationen för den berömda presentatören Kenan Işık har släppts

Den berömda programledaren Kenan Işık blev sjuk på gymmet han gick på för 9 år sedan, tappade balansen och slog i huvudet. Hans bästa vän meddelade det senaste tillståndet för Işık, som har kämpat för att överleva i koma sedan dess.

Den turkiske skådespelaren, programledaren, före detta journalisten och före detta huvudnyhetspresentatören Kenan Işık blev sjuk på gymmet han gick på för 9 år sedan, tappade balansen och slog i huvudet som ett resultat. Işık, som fördes till sjukhuset, överlevde en fyra timmar lång operation och hans liv var utom fara, men han föll i koma och var medvetslös.

Det senaste tillståndet för konstnären, vars behandling har pågått i 9 år, var ganska nyfiken. Även om enstaka nyheter och inlägg om Kenan Işıks död, som dök upp om hans död, gjorde uppror mot hans familj, kom sorgliga nyheter från hans släktingar.

Skick Stabilt

Ett nytt uttalande kom från familjen och vännerna till Kenan Işık, som lever medvetslös. Det konstaterades att det inte skett någon förändring i konstnärens fysiska tillstånd.

Işıks vän Ozan Zeybek sa i sitt uttalande: "Han är väldigt väl omhändertagen. Det är så du känner Kenan Işık. Han rakar skägget varje dag och tar kosttillskott. Hos inlagda patienter uppstår ofta sår och viktminskning sker. Men Kenan Işık är precis som vi lämnade honom. Det är väldigt välskött. Precis som det kommer ihåg. "Han är väldigt väl omhändertagen av sin familj", sa han.

Beril Işık sa också, "Det har inte skett någon betydande förändring i Kenans situation sedan dess."

📩 11/09/2023 14:48