Arbetet med geotermiska brunnar i Kayseri Erciyes närmar sig sitt slut

Arbetet med geotermiska brunnar i Kayseri Erciyes närmar sig sitt slut
Arbetet med geotermiska brunnar i Kayseri Erciyes närmar sig sitt slut

Kayseri Metropolitan Municipality borgmästare Dr. Memduh Büyükkılıç undersökte "Kayseri Erciyes geotermiska brunnsöppning" som utfördes av Metropolitan Municipality på berget Erciyes. Borgmästare Büyükkılıç sa: "Teststudier fortsätter. "Vi hoppas och tror att temperaturer över 35 grader, nära 36 grader och 5 liter vatten per sekund kommer att tillfredsställa oss", sa han.

Varmvattenborrningsarbeten som initierats av Metropolitan Municipality för att öka potentialen för Erciyes och göra det till ett attraktionscentrum som kan användas i 12 månader fortsätter oavbrutet.

35,9 GRADER VARMVATTENVENTIL ÖPPEN

I Erciyes, där det finns varmvatten på 385 grader på 35,9 meters djup, siktar man på att gå ner till 420 meter och hitta varmvatten över 50 grader. Som en del av studierna fortsätter testningen av vattnet som skickas till KASKI-laboratoriet.

Metropolitan borgmästare Dr. I detta sammanhang undersökte Memduh Büyükkılıç det arbete som utfördes i borrområdet på plats.

Borgmästare Büyükkılıç åtföljdes av AK-partiets Kayseri vice S. Bayar Özsoy, biträdande generalsekreterare i Metropolitan Municipality Mustafa Türkmen och avdelningschefer under det tekniska besöket.

Büyükkılıç, som kontrollerade det varma termiska vattnet som öppnades från ventilen, sa i sitt uttalande här: "Vi är på berget Erciyes, vi närmar oss slutet av vårt arbete med varmt vatten och termiskt vatten."

Borgmästare Büyükkılıç betonade att nästan 36 grader varmt vatten nåddes och sa: "Testarbetet fortsätter. Vi hoppas och tror att temperaturer över 35 grader, nära 36 grader och 5 liter vatten per sekund kommer att tillfredsställa oss. "Lycka till", sa han.

Büyükkılıç tackade de som bidragit och sa: "Studier och undersökningar fortsätter, först och främst vill jag tacka vårt Korusu-företag, som är Kayseris stolthet."

📩 15/09/2023 13:34