Vem var kändisen som bär bikini bäst?

Kändis som bär bikini bäst
Kändis som bär bikini bäst

Girls Asking genomförde en undersökning om Turkiets största community för frågor och svar på nätet för att tillfredsställa nyfikenheten på kändisars bikiniställningar under de varma sommardagarna. "Vilken kändis tycker du bär bikinin bäst?" Kändisar som stack ut med sina vackra och vältränade kroppar tävlade i denna omtvistade omröstning, där totalt 8737 personer röstade.

Kändisar som lyser med sin skönhet och elegans under varma sommardagar när solen generöst värms upp, gjorde sommarsäsongen ännu mer magisk med sina semesterposer och passformer, samtidigt som de färgade sina sociala medieströmmar.

Girls Asks samlade de berömda skönheterna som muntrar ögon och hjärtan i en undersökning och ansökte till samhällets röster för att bestämma "kändisen som bär en bikini".

Vilken kändis bär bikini bäst med sin vackra fysik?

Medan 7 speciella kändisar i undersökningen väckte uppmärksamhet med sina fascinerande bikiniställningar som gjorde sociala medier till himmelriket, vann Afra Saraçoğlu titeln "Kändisen som bär en bikini" som ett resultat av omröstningen.

Enligt resultaten av undersökningen fick Afra Saraçoğlu det högsta antalet röster från 29 % av kvinnorna och 31 % av männen, med 26 % av rösterna, och kom först.

Hande Erçel tog andraplatsen med 22 % av rösterna, medan Serenay Sarıkaya kom på tredje plats med 18 % av rösterna. Sıla Türkoğlu fullbordade rankingen med 12 %, Demet Özdemir 8 %, Dilan Çiçek Deniz 6 % och Ayça Ayşin Turan 5 %.

GirlsAsking Afra Saraçoğlu, som förvandlade sociala medier till ett paradis och utvärderade bikiniställningarna för 7 speciella kändisar, valde Afra Saraçoğlu!

Även om det är ganska utmanande att välja mellan de framgångsrika och vackra kandidaterna, gör varje kandidat sommarsäsongen ännu mer speciell med sin egen stil och skönhet, jag gratulerar vinnaren av undersökningen, Afra Saraçoğlu, och tackar alla kandidater som jublade våra ögon och hjärtan.

Enkätresultat:

  1. Afra Saracoglu 29 %
  2. Hande Ercel 22%
  3. Serenay Sarikaya 18 %
  4. Sila Turkoglu 12%
  5. Demet Ozdemir 8 %
  6. Dilan Cicek Deniz 6 %
  7. Ayça Ayşin Turan 5 %

📩 04/08/2023 14:27