Alikahya Stadium Spårvagnslinje Anbud annullerats

Alikahya Stadium Spårvagnslinje Anbud annullerats
Alikahya Stadium Spårvagnslinje Anbud annullerats

Efter förkvalificeringsupphandlingen för byggandet av Alikahya Stadium Spårvagnslinje som ska genomföras av Kocaeli Metropolitan Municipality inleddes byggupphandlingen och 4 anbudsgivare deltog i detta anbud.

Efter att anbuden från anbudsgivarna granskats av anbudskommissionen tillkännagavs att affärspartnerskapet bestående av Sigma İnş.-Emre Ray Enerji-Fmk Ray İnş., som lade det lägsta anbudet med 628.503.748,80 XNUMX XNUMX TL, vann anbudet.

Under den pågående processen bjöds företagets tjänstemän in att underteckna kontraktet. När det dock konstaterades att de handlingar som begärts från företaget stred mot lagstiftningen framkom behovet av att avbryta anbudet.

Efter denna utveckling tillkännagavs att affärspartnerskapet som vann anbudet kommer att behandlas i enlighet med artikel 44 i lagen om offentlig upphandling och att de 18 miljoner TL som deponerats som säkerhet av affärspartnerskapet kommer att redovisas som intäkt av Metropolitan. Det kommer att läggas ut på nytt av Metropolitan Municipality så snart som möjligt.

📩 19/08/2023 10:41