Kenan Doğulu sommarkonserter fortsätter

Kenan Doğulu sommarkonserter fortsätter
Kenan Doğulu sommarkonserter fortsätter

Kenan Doğulu, med organisationen Atlantis Production, kom tillsammans med musikälskare på Turkcell Vadi och hade en oförglömlig musikfest.

Kenan Doğulu, musikvärldens stjärna, träffade sina fans på Turkcell Vadi lördagen den 5 augusti. Han imponerade återigen på sig själv med sin unika energi, oförglömliga låtar och framträdande som toppade nattens energi.

Artisten, som inledde den trevliga kvällen med låten "Bumaya", hade en rolig kväll med sin breda repertoar av sina populäraste låtar från förr till nutid. Doğulu, som gjorde ett ljud på begäran av sina fans, avslutade sin konsert med "No way" och "Make with Love".

Doğulu, som drar till sig uppmärksamhet med sina kläder och sin scenframträdande, föredrog Nisse designade verk i Vadi.

📩 06/08/2023 13:02