4 företag erbjuds för Alikahya Stadium Spårvagnslinje Anbud

Företaget erbjuds för Alikahya Stadium Spårvagnslinje Tender
4 företag erbjuds för Alikahya Stadium Spårvagnslinje Anbud

Ett slutet anbudsförfarande hölls för byggandet av spårvagnslinjen Alikahya Stadium som ska byggas av Kocaeli Metropolitan Municipality. Efter prekvalificeringsanbudet lämnade 4 företag med kvalifikationer anbud. Anbudskuverten från de företag som deltog i anbudet, som hölls i förseglade kuvertmetoden, öppnades ett efter ett. Det lägsta budet var 628.503.748,80 XNUMX XNUMX TL. Anbuden från företagen kommer att utvärderas efter att ha granskats av anbudskommissionen.

FÖR 3,8 KILOMETER SPÅRLINJE

4 företag lämnade anbud på byggandet av spårvagnsprojektet som utarbetats av Kocaeli Metropolitan Municipality Rail Systems Branch Directorate. Det vinnande företaget kommer att börja arbeta i området från busstationen, som just nu är sista hållplatsen, till stadion. Banan, som blir 3,8 kilometer lång, är planerad att bestå av 6 hållplatser. När projektet är klart kommer trafikflödet i regionen att avlastas och kollektivtrafiken blir bekvämare.

6 SKAPAR FRÅN STOPPEN

Den nya linjen kommer att starta från busstationens depåområde och kommer att sluta på närmaste punkt på Independence Street. Linjen, som blir 3,8 kilometer lång, kommer att bestå av 6 hållplatser. Linjens första stopp; Vid korsningen mellan Fener Street och Sultan Murat Street, den andra hållplatsen är Fatma Seher Hanım, där gatan korsar İbni Sina Street, den tredje hållplatsen är på Sakıp Sabancı Street i korsningen med Fenerli Street, den fjärde hållplatsen är på Sakıp Sabancı Gata vid korsningen med Nar Çiçeği Street, den femte hållplatsen är Independence I korsningen av Yunus Emre Street, kommer den sjätte hållplatsen att vara i slutet av Independence Street.

FÖRETAG SOM DELTAGAR I UPPHANDLING

  1. Nurol Construction 1.089.627.421,60 XNUMX XNUMX XNUMX TL
  2. 58 Yapı İnş.-Vizer İnş. 1.123.456.789 TL
  3. Dillingham Construction 899.648.908,80 XNUMX XNUMX TL
  4. Sigma İnş.-Emre Ray Energy-Fmk Ray İnş. 628.503.748,80 XNUMX XNUMX TL

📩 10/07/2023 16:15