Tunnelbanefordon kommer att köpas

Tunnelbanefordon kommer att köpas
Tunnelbanefordon kommer att köpas

Tunnelbanefordon kommer att köpas
ISTANBUL METROPOLITANSK KOMMUN, JÄRNVÄNDSSYSTEMAVDELNING, DIREKTORATET FÖR EUROPEISKA SIDJÄRNSSYSTEMET

Kadıköy- Kaynarca-Sabiha Gökçen och Pendik-Sabiha Gökçen Rail Transportation Public Transportation System Leverans och driftsättning av 100 tunnelbanefordon Upphandlingen av varor kommer att erbjudas enligt den 4734:e artikeln i lagen om offentlig upphandling nr 19, och anbuden kommer endast att tas emot i elektronisk miljö genom EKAP. . Detaljerad information om auktionen finns nedan:
HRN: 2023 / 254417
1 förvaltningschef
a) Namn: ISTANBUL METROPOLITAN MUNICIPALITY, RAIL SYSTEM DEPARTMENT, DIREKTORATET FÖR DIREKTORATET FÖR EUROPEISKA SIDJÄRGENSSYSTEMET
b) Adress: Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Extra Service Building, European Side Rail System Branch Office, Osmaniye Mah. Cobancesme Kosuyolu Bulvarı No:5 Våning:2 Bakirkoy/ISTANBUL
c) Telefon- och faxnummer: 0212 449 5960 – 021 2449 4180
ç) Webbplatsen där förfrågningsunderlaget kan ses och laddas ner med e-signatur: ekap.kik.gov.tr/EKAP/

2-Inköp av varor
ett namn: Kadıköy-Kaynarca-Sabiha Gökçen och Pendik-Sabiha Gökçen Järnvägstransporter Kollektivtrafiksystem Leverans och driftsättning av 100 tunnelbanefordon
b) Kvalitet, typ och kvantitet:
25 set (med 4 fordon) Metro-serien, totalt 100 Metro-fordon
Detaljerad information kan erhållas från den administrativa specifikationen i anbudsdokumentet i EKAP.
c) Plats som ska tillverkas/levereras: Utlämningsställe på järnväg som ska visas av administrationen i Istanbul
ç) Varaktighet/leveransdatum: Arbetet kommer att påbörjas inom 5 dagar efter undertecknandet av kontraktet. Att ta alla 100 fordon till platsen kommer att slutföras inom 32 (trettio) månader. 1. Processen att ta till platsen från det första (första) tågsättet till det 1:e (tjugofemte) tågsättet; Det kommer att börja med att det första tågsetet tas till fältet senast under den 25:e (tjugonde) månaden från det datum då arbetet påbörjades, och kommer att slutföras med att det sista tågsättet tas till fältet senast kl. den 20:a (trettiode) månaden. 32. Leveransdatumen för de 2 tåglinjerna mellan den första och den sista tågsatsen kommer att bestämmas i enlighet med det arbetsprogram som ska lämnas in av entreprenören och godkännas av administrationen. 23. Efter att den sista tågsatsen har tagits till platsen, 3 (trettio) dagar för testerna som ska utföras av entreprenören, 30 (fyrtiofem) dagar för signalsystemtesterna som ska utföras av tåg och 45 ( Femton) dagar för provoperationen, för att göra den klar för leverans (tillfälligt godkännande) Totalt 15 (nittio) dagar kommer att användas. 90. Om administrationen fattar ett partiellt godkännandebeslut kommer ett arbetsprogram att utarbetas i enlighet med ovan nämnda perioder och överlämnas till administrationen för godkännande. Villkor relaterade till fälttester och provdrift förklaras i de relevanta artiklarna i avtalet och tekniska specifikationer. Entreprenören ska överlämna det detaljerade arbetsschemat och kassaflödesdiagrammet till administrationens godkännande inom 4 (trettio) kalenderdagar efter administrationens instruktion för påbörjande av arbetet.
d) Startdatum för arbetet: Arbetet kommer att påbörjas inom 5 dagar efter undertecknandet av kontraktet.

3 Tender
a) Anbud (tidsfrist för anbud) datum och tid: 24.04.2023 - 11:30
b) Mötesplats för anbudskommissionen (adressen där e-buden kommer att öppnas): Istanbul Metropolitan Municipality Bakırköy Extra Service Building, Tender Hall of Tender Affairs Branch Office, Osmaniye Mahallesi Çobançeşme Koşuyolu Boulevard nr:5 Våning:4 Bakırköy /Istanbul

Registrera dig på vår webbplats som vi har publicerat upphandling Meddelande informationssyfte Istället geçmez.yayınlan om originaldokumentet med de ursprungliga Budgivning Dokument Dokument Skillnader mellan originaldokument geçerlidir.kaynak i den officiella tidningen, dagstidningar, webbsidor offentliga institutioner och organisationer.

📩 01/05/2023 13:47