Se Fantarium24 Galatasaray Başakşehir live match Justin Tv Passwordless Selçuk Sports Gs Başakşehir live titta länk

Selçuk Sports Galatasaray Başakşehir match live titta Justin Tv Lösenord Gratis Bein Sport Fanatica Gs Başakşehir live titta länk

Ledaren Galatasaray kommer att möta Başakşehir på planen under den 33:e veckan av Spor Toto Super League. Galatasaray, Fenerbahce med oavgjort. Fans som vill se Galatasaray Başakşehir-matchen live letar efter hur man kan se GS Başakşehir-matchen live gratis. Selçuk Sport Se Galatasaray Başakşehir match live Bein Sports 1 Justin TV Don't freeze Fantarium24 Netspor Gs Başakşehir live streaming länk. När kommer Galatasaray Başakşehir-matchen att sändas live?

Selcuk Sports Galatasaray Basaksehir se live

SE GALATASARAY BAŞAKŞEHİR MATCH LIVE – Spor Toto kommer att möta varandra under den 33:e veckan av Super League. Galatasaray kommer att spela ödesmatchen på Nef Stadium. Galatasaray, som tar emot Başakşehir, vill öppna poängskillnaden i veckan då Fenerbahçe tappade poäng. Matchens sändningstid, kanal och eventuella 11:or undras av fotbollsfans och söks i sökmotorer. Så, på vilken kanal kommer matchen Galatasaray - Başakşehir att sändas? Vilken tid är GS-spelet?
30. UTSÄTTNING

Galatasaray och Başakşehir har deltagit i Süper Lig Spor Toto 29 gånger hittills. I nämnda tävlingar lämnade de gulröda spelarna planen 14 gånger med 3 poäng. Det orange-mörkblå laget förlorade 7 gånger mot sin motståndare. 8 matcher slutade oavgjort. Bozbaykuşlar kontrade Aslans 51 mål med 36 mål.

Selcuk Spor TV Galatasaray Basaksehir se matchen

Galatasaray vann matchen som spelades på Başakşehir Fatih Terim Stadium i den första halvan av ligan med ställningen 7-0. De två lagen möttes också i kvartsfinalen i Turkish Agriculture Cup den säsongen och blev laget som tog ledningen genom att slå Başakşehir med 3-2.

SENASTE 10 MATCHAR

I de senaste 9 matcherna som spelades mellan Galatasaray och Başakşehir, inklusive 1 Super League och 10 Turkish Cup, vann det gulröda laget 4 gånger och det orange-mörkblå laget vann 2 gånger. 4 matcher slutade oavgjort. Medan Galatasaray rensade näten 19 gånger upplevde Başakşehir glädjen att göra mål 8 gånger.

Fans24 Galatasaray Basaksehir titta på live match

Galatasaray besegrade Başakşehir med 7-0 och uppnådde tävlingens mest olika poäng. Å andra sidan besegrade de orange-marinblå de gul-röda lagen med de mest olika poängen 4-1 och 3-0. Det är en 3-3-match mellan de två lagen.

Galatasaray spelade 15 hemmamatcher i Super League den här säsongen. De gulröda fick 12 poäng med 2 vinster, 1 oavgjorda och 38 förlust. Aslan, medan han luftade motståndarens nät 35 gånger, såg 15 mål i sitt slott. Cimbom kämpade mot Fatih Karagümrük i sitt fält och gjorde oavgjort 3-3.

Justin TV Galatasaray Basaksehir Se matchen livelänk

Galatasaray var också obesegrad under de senaste 14 matcherna som spelades på Nef Stadium i ligan. Medan de gulröda förlorade med 1-0 mot Giresunspor andra veckan på hemmaplan vann de 14 vinster och 12 oavgjorda på 2 matcher efter den här matchen.

Galatasaray gjorde 30 mål på 26 matcher i Spor Toto Super League den här säsongen. De gul-röda är det lag som släppt in minst mål på det här fältet. Okan Buruks lag stängde målet på 12 matcher. Aslan är också det andra laget som gör flest mål efter Fenerbahçe med 68 mål.

Galatasaray Basaksehir Vilken tid sänds matchen live?

Matchen som spelas på Nef Stadium i kväll börjar klockan 20.00:1. Den tuffa kampen, där Halil Umut Meler kommer att blåsa i visselpipan, kommer att sändas live på beIN Sports XNUMX.

Galatasaray-Basaksehir sannolika 11:or:

galatasaray: Muslera, Boey, Abdulkerim, Nelsson, Kazimcan, Torreira, Oliveira, Mertens, Kerem, Rashica, Icardi

Esenyurt: Muhammed, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lima, Mahmut, Biglia, Januzaj, Deniz, Serdar, Figueiredo

Galatasaray 1-0 Basaksehir livekommentar av matchen

1′ Första signalen går.

4′ Dries Mertens skjuter mycket men Başakşehir-försvaret blockerar målet. Bollen gick i hörnet medan ställningen fortsatte.

5′ Nelsson slog bollen bra till hörna men lyckas inte fånga målet.

11′ Lucas Biglia får gult kort. Başakşehirli-spelaren såg rapporten om hans agerande mot Kerem.

16′ Galatasaray kom väldigt nära målet med Sergio Oliveira. Bollen som träffade Ömer Ali gick till hörna.

26′ Muslera skickade bollen till en hörna från Deniz Türçs skott utanför straffområdet.

29′ Kerems huvudspark görs av målvakten Muhammed. Başakşehirs målvakt kontrollerade bollen i en träff.

bild 31 Galatasaray gjorde de flesta av sina anfall från Sacha Boeys flank under de första 30 minuterna.

38′ Sacha Boey får gult kort för att ha sparkat bollen. Vakten stängdes av under Istanbulspor-matchen.

42′ Mauro Icardi på marken inne i straffområdet. Domaren Halil Umut Meler beslutade att fortsätta.

45+6′ Galatasaray väntar på straff. Halil Umut Meler fortsatte spelet. Då föreslog VAR att domaren skulle ta en titt och en straff dömdes.

45+8′ Mauro Icardi vände straffen till mål. Anfallaren skickade målvakten till motsatta hörn med bollen.

Selçuk Sports Titta på Galatasaray Başakşehir match live Fantarium24 Justin Tv Gest Kralbozguncu Gratis Bein Sports Gs Başakşehir match titta på selçukspor tv live Titta på Galatasaray Başakşehir match Live titta på Galatasaray match gratis Plats tv-läcka Galatasaray Başakşehir titta på gratis Galatasaray Başakşehir gestakhir fanium24 login şehir match watch Gs Başakşehir Kralbozguncu Netspor Selçuk spor tv hd Gs Başakşehir okrypterad titta jestyayim Titta Galatasaray Başakşehir live utan att frysa Titta på Netspor Gs Başakşehir match titta Galatasaray Başakşehir bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor titta på live tv

Fans24 Galatasaray Basaksehir Titta på livematch, se gratis gratis läckor, titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis match Titta på Fantarium24 Galatasaray Başakşehir Live Match, Se gratis gratis läckor, titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis match