24 företag deltog i anbudet på Alikahya spårvagnslinje

Företaget deltog i Alikahya Tram Line Tender
24 företag deltog i anbudet på Alikahya spårvagnslinje

Ett förkvalificeringsanbud hölls för byggandet av Alikahya Stadium Spårvagnslinje som ska byggas av Kocaeli Metropolitan Municipality. I storstadskommunens anbudshall deltog 24 företag med behörighet att göra affärer i upphandlingen med ett förklaringskuvert. Efter att anbuden från företagen granskats av anbudskommissionen kommer företagen med kvalifikationerna att bjudas in till det ekonomiska anbudet.

660 KOMMER ATT FÅR DAG

Med spårvagnslinjeprojektet syftar det till att underlätta trafikflödet i regionen från busstationen, som för närvarande är sista hållplats, till stadion, och att göra kollektivtrafiken bekvämare. Linjen, som blir 3,8 kilometer lång, med start från busstationens hållplats, kommer att bestå av 6 hållplatser. Linjen planeras vara klar om 660 dagar.

6 SKAPAR FRÅN STOPPEN

Linjen, som är av stor betydelse för de matcher och evenemang som ska spelas på Kocaeli Stadium, kommer att starta från busstationens lagerområde och sluta på närmaste punkt, Independence Street. Linjen, som blir 3,8 kilometer lång, kommer att bestå av 6 hållplatser. Linjens första stopp; Vid korsningen mellan Fener Street och Sultan Murat Street, den andra hållplatsen är Fatma Seher Hanım, där gatan korsar İbni Sina Street, den tredje hållplatsen är på Sakıp Sabancı Street i korsningen med Fenerli Street, den fjärde hållplatsen är på Sakıp Sabancı Gata, vid korsningen med Nar Çiçeği Street, den femte hållplatsen är Independence. I korsningen av Yunus Emre Street, kommer den sjätte hållplatsen att vara i slutet av Independence Street.

Deltagande företag

1.HLZ TRZ. BYGGNAD

2.AKM YAPI KONSTRUKTION

3. KCT VÄGBYGGANDE

4. NAS KONSTRUKTION – INAS ARKITEKTUR

5. UNİTEK KONSTRUKTION

6. 58 YAPI KONSTRUKTION – VIZER KONSTRUKTION

7.YSE-BYGGNAD

8.KOLİN KONSTRUKTION

9.TEB ENERJİ A.Ş – MEFE KONSTRUKTION – UTVECKLING. SÅNG.

10.HKS ANKARA KONSTRUKTION – KAN AY. BYGGNAD

11.ADFA ENGINEERING – IMAGE SUB. TOPP. SÅNG. HANDEL. – 2 MG KONSTRUKTION

12. DILLINGHAM KONSTRUKTION

13.SENBAY MINING – ORIGINAL BYGGNAD

14.KIYMET KONSTRUKTION – KRİSTAL ELEKTRİK – ULUKAR KONSTRUKTION

15.DOGUS KONSTRUKTION

16.GULERMAK KONSTRUKTION

17. SIGMA KONSTRUKTION – EMRE RAY ENERGY – FMK RAY CONSTRUCTION

18. KİSKA KOM CONSTRUCTION – ÖZKA CONSTRUCTION

19.TEKNOMINA KONSTRUKTION - BAHADIR KONSTRUKTION - BSK YOL KONSTRUKTION

20. UĞURSAL KONSTRUKTIONSMATERIAL – ABU YAPI

21:a YDA KONSTRUKTION –

22.NEORAY KONSTRUKTION

23.NUROL KONSTRUKTION

24.ISTCON KONSTRUKTION

📩 09/05/2023 18:02