Fantarium24 Besiktas Giresunspor se match live Justin TV Lösenordslös Selçuk Sports Bjk Giresun live se länk

Se Fantarium Besiktas Giresunspor livestream

Ledaren Beşiktaş kommer att möta Giresunspor på planen i den 28:e veckan av Spor Toto Super League. Giresunspor har övertaget i de matcher Beşiktaş har spelat med Giresunspor i Superligan de senaste åren. Fans som vill se Beşiktaş Giresunspor match live letar efter hur man kan se BJK Giresun match live gratis. Selçuk Sport Besiktas Giresunspor se live match Bein Sports 1 Justin TV Freeze Fantarium24 Netspor Bjk Giresun live titta olaglig länk. När sänds matchen i Beşiktaş Giresunspor live?

Selcuk Sports Besiktas Giresunspor för att se matchen live

KadıköyBeşiktaş, som ändrade balansen i ligan genom att störta Fenerbahçe i Turkiet, kommer att vara värd för Giresunspor för att öka sin vinstserie till 5 matcher. När är matchen Beşiktaş-Giresunspor, vid vilken tidpunkt, på vilken kanal? Svar på frågor, möjliga 11:or och detaljer inför matchen finns i våra nyheter. KadıköyBeşiktaş, som besegrade Fenerbahçe med 4-2 och stärkte moralen, kommer att vara värd för Giresunspor under den 28:e veckan av Super League. Şenol Güneş-studenter räknar med att ta en serie med fem matcher för andra gången den här säsongen genom att slå Svarta havets representant. Med effekten av Fenerbahçes seger förväntas fansen fylla stadion helt ikväll.

Fans24 Besiktas Giresunspor titta på live match

Beşiktaş och Giresunspor kommer att möta varandra på Vodafone Park Stadium i den 28:e veckan av Spor Toto Super League. Domaren Atilla Karaoğlan kommer att blåsa av i kampen mellan de två lagen som börjar 20.30. Ceyhun Sesigüzel och Abdullah Bora kommer att vara Karaoğlans assistenter. Sarper Barış Saka blir matchens 4:e domare, medan Özgür Yankaya kommer att sitta på VAR-sätet i matchen. Volkan Bayarslan och Süleyman Özay kommer att följa med Yankaya i AVAR.

Justin TV Besiktas Giresunspor Se matchen livelänk

Kamerunens svartvita stjärna Vincent Aboubakar fick en långsam start på sin tredje mandatperiod i Black Eagle. Den rutinerade anfallaren, som förblev tyst i de fyra första matcherna, satte sin prägel på de fyra senaste matcherna. Den framgångsrika spelaren, som visade sin kvalitet med 4 mål mot Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor och Fenerbahçe, planerar att göra mål mot Giresunspor i kväll.

Se matchen av Besiktas Giresunspor på Selcuk Spor TV.

För att fortsätta sitt effektiva framträdande i lagarbetet som genomfördes under veckan, syftar namnet till att både ge seger till sitt lag och öka antalet poäng till 5 i rad med de mål han kommer att göra idag. Tränaren Şenol Güneş har mycket förtroende för Aboubakar inför kvällens match... Den erfarna tränaren kommer att spela på offensiv linje; episk strid

Beşiktaş giresunspor Vilken tid sänds matchen live?

Beşiktaş-Giresunspor-matchen, som spelas på Vodafone Park i kväll och startar 20.30, kommer att sändas live på beIN Sports 1. Liveresultatuppföljningen av de 90 minuterna, som kommer att regisseras av Atilla Karaoğlan, kommer att finnas i våra nyheter.

Beşiktaş-Giresunspor trolig 11:or:

Beşiktaş: Mert, Onur, Saiss (Necip), Colley, Masuaku, Redmond, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Cenk, Aboubakar

giresunspor: Ferhat, Alper, Arias, Perez, Hayrullah, Borja, Mejia, Gorkem, Mert, Savicevic, Bajic

Beşiktaş 2-1 Giresunspor livekommentar av matchen

3′ Cenk Tosun gjorde ett bra huvudskott, men målvakten Ferhat dominerade enkelt bollen som föll på honom.

5′ Med Nathan Redmonds mål återtog Ferhat kontrollen över bollen.

10′ Det är spänning mellan Alexis Perez och Vincent Aboubakar. Aboubakar reagerade på Perez ingripande. Spänningen steg inte med andra spelares ingripande.

13′ Redmonds fina anfall, Cenk Tosun tog ett hårt skott, men bollen gick bort från toppen.

21′ Rijad Bajic gör mål för Giresunspor. Bajic, som mötte bollen i straffområdet, lyckades jaga Mert Günok.

23′ Vincent Aboubakar skjuter från ett mycket bra läge, men han kan inte slå Ferhat Kaplan.

30′ Cenk Tosun möter målvakten som ligger långt bakom försvaret. Giresunspors målvakt Ferhat Kaplan gjorde två räddningar från första positionen på 8 minuter.

34′ Skadade Cenk Tosun kunde inte fortsätta matchen. Han ersattes av Gedson Fernandes.

37′ Beşiktaş vann en straff. Alexis Perez ingrep i bollen som Salih ville fylla.

39′ Vincent Aboubakar skickade bollen till olika hörn med målvakten från straffpunkten.

42′ Rachid Ghezzal möter bollen.

45+1′ Giresunspor-spelaren Alper skallade ett fritt läge med setbollen, men bollen gick dåligt.

45+2′ Kuwas får gult kort efter kraftiga invändningar.

45+5′ Aboubakar rensar nätet från den högra diagonalen. Kamerunsk anfallare stod framför Alexis Perez i Giresunspor och förtjust i målet. Det var spänning mellan de två spelarna i början av matchen.

Se matchen av Selçuk Sports Beşiktaş Giresunspor live Taraftarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Free Bein Sports Bjk Giresun titta på matchen av selcukspor Se matchen av Beşiktaş Giresun Se matchen av Besiktas live Se matchen av Besiktas live Justin tv Besiktas Giresun twitter fanium24 Bjk Titta Giresun titta på matchen av Bein Sports Bjk Giresun Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Bjk Giresun okrypterad titta jestyayin Donmadan Beşiktaş Giresunspor live titta på Netspor Bjk Giresun match Beşiktaş Giresunspor bein sport hd Justin tv Cbs Sport Selçukspor titta live tv

Fans24 Besiktas Giresunspor Titta på livematch, se gratis gratis läckor, titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis match Titta på Fantarium24 Beşiktaş Giresunspor livematcher, se gratis gratis läckor, titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis matcher