Sammanfattning: Fenerbahce Besiktas Matchsammanfattning (2-4) och deras mål Se Bein Sports Fb BJK matchsammanfattning se länk

Fenerbahce Besiktas Mac sammanfattning och mål titta på Bein Sports Fb BJK match se sammanfattning länk

Fenerbahce Besiktas Matchsammanfattning och mål Bein Sports titta Lig Tv Fb BJK matchsammanfattning se länk. Fenerbahçe mötte Beşiktaş på planen i en av Turkiets största derbymatcher under den 27:e veckan av Süper Toto Süper Lig. Även om Fenerbahçe avslutade första halvlek före 1-0 mot Beşiktaş, gjorde Beşiktaşs Cenk Tosun 4 mål med 2 minuters mellanrum, och Redmond och Aboubakars mål vann matchen med 4-2. I Beşiktaş fick Welington rött kort från det andra gula och lämnade sitt lag med 10 spelare. Se den breda sammanfattningen av Fenerbahce Besiktas match, dess mål och viktiga ögonblick. Fenerbahce Besiktas Matchsammandrag.

Fenerbahçe förlorade Beşiktaş-derbymatchen med 4-2 och avslutade veckan utan poäng. Beşiktaş ökade sin poäng till 52 i Super League och behöll sin andraplats bakom Fenerbahçe.

Fenerbahce Besiktas Se matchens höjdpunkter och mål youtube

Matchen som spelades på Ülker Stadium började 20.30. I matchen som regisserades av domaren Halil Umut Meler fick Fenerbahçe en rejäl skada på vägen till mästerskapet.

Fenerbahce Besiktas Matchsammanfattning och viktiga ögonblick i matchen

bild 1 Det var spänning mellan Enner Valencia från Fenerbahce och Tayyip Talha från Beşiktaş.

8′ Arda Güler kunde inte utnyttja möjligheten att göra mål för Fenerbahçe. Bollen som träffade Colley gick till hörna.

10′ Tayyip Talha, som var skadad i Beşiktaş, fick tas bort från matchen. Welinton ersatte Tayyip Talha.

13′ Fenerbahçes Joao Pedro skadades, spelaren återvände till planen efter behandling.

16' 16 fouls begicks under de första 10 minuterna av matchen.

23′ Enner Valencia fick inte det skott han ville inne i straffområdet. Efteråt gav Arda Güler sitt lag en frispark från ett läge nära målet med ingripande av Gedson.

27′ Enner mötte Valencia. Mert Günok lät inte Fenerbahçe-anfallaren göra mål i nätpositionen.

28′ Welinton får gult kort.

29′ Det var spänning mellan Vincent Aboubakar och Fenerbahçes läktare. Därefter fortsatte spänningen mellan Fenerbahce-spelare och Vincent Aboubakar ett tag. Samet Akaydin och Vincent Aboubakar får det gula kortet.

Efter ingripandet av 36′ Gedson Fernandes stannade Fenerbahçes Mert Hakan Yandaş kvar på marken. Mert Hakan Yandaş fick gult kort för sina invändningar och stängdes av.

38′ Fenerbahce vann en straff med Arda Güler kvar på marken. VAR Alper Ulusoy bekräftade Fenerbahces straff.

41′ Fenerbahce tog ledningen med Enner Valencias straffmål.

43′ Altay Bayındır knackade bollen vid Welintons ankomst.

45+1′ Aboubakar mötte Altay. Altay Bayındır ingrep och kontrollerade bollen till anfallaren som ville dribbla.

45+2′ Omar Colley får gult kort.

45+7′ Osayi-Samuel, som låg på marken i straffområdet, fick ett gult kort för att ha lurat domaren.

ANDRA HALVAN
46′ Hadziahmetovic och Ghezzal kommer till sidan i Beşiktaş; Redmond och Maxim kom in i matchen.

48′ Aboubakar stannade kvar på marken med Attila Szalais ingripande i den vända positionen i Beşiktaş. Domaren Halil Umut Meler fortsatte spelet.

50′ Fenerbahce vann en straff med Enner Valencia kvar på marken. Intercepting Welinton kastades ut med ett rött kort.

53′ Enner Valencia missade straffsparken.

55′ Beşiktaşs Cenk Tosun kunde inte kasta in Altay Bayındır i det tomma målet efter att ha driblat i vändläge. Efter slutet av positionen hissades offsideflaggan.

58′ Cenk Tosun gjorde kvitteringen.

62′ Med 10 kvarvarande spelare tog Beşiktaş ledningen med 2-1 med mål av Cenk Tosun.

bild 70 Emre Mor försökte lyckan på distans. Bollen gick precis ut.

76′ Nathan Redmond tog länge bollen från baksidan av mittfältet och förde fram segern till sitt lag med ett skott från långt håll.

80′ Mert Günok nådde bra i İrfan Can Kahvecis långskott.

Fenerbahce Besiktas matchresultat, hur många avslut?

Fenerbahce Besiktas match slutade 2-4 Besiktas överlägsenhet.

Vem gjorde målen i Fenerbahce Besiktas-matchen?

Enner Valencia och İrfan Can gjorde Fenerbahces enda mål från straffpunkten.

Cenk Tosun, Redmond och Aboubakar gjorde målen som gav Beşiktaş seger.

Fenerbahce Besiktas Watch Höjdpunkter Youtube Bein Sports länk

Fenerbahce Besiktas Watch Höjdpunkter Youtube Bein Sports Fb BJK match se sammanfattning länk. Vad är resultatet av Fenerbahce Besiktas-matchen? Fenerbahce Besiktas matchar hur många ändar? Vem gjorde målen i Fenerbahce Besiktas-matchen? Fenerbahce Besiktas klocka sammanfattning youtube, Fb Beşiktaş se matchsammanfattningen bein sport, liga-tv Fenerbahçe Beşiktaş titta på sammanfattningen, titta på Fenerbahçe Beşiktaş matchsammanfattning, vem gjorde målen i Fenerbahçe Beşiktaş-matchen? Hur många gånger har Fenerbahce Besiktas match avslutats?, Titta på Fenerbahce mål, titta på Besiktas matchsammanfattning, titta på sammanfattning, se sport Se sammanfattning av Beşiktaş match, Vem gjorde Fenerbahces mål?, Vem gjorde Beşiktaş mål?, Se Besiktas matchsammanfattning Fenerbahce Beşiktaş