Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü se matchen live Selcuk Sports Fb Ankara live se länk

Fantarium Fenerbahce Ankaragucu titta live stream Selcuk Sports Sifresiz Fb Ankara live titta länk

Fenerbahce kommer att möta Baskent-laget MKE Ankaragücü i den 29:e veckan av Spor Toto Super League. Trots att Galatasaray vann matchen igår i Superligan måste Fenerbahce vinna matchen även om det minskar chansen till mästerskapet. Fans som vill se Fenerbahce Ankaragücü-matchen live letar efter hur man kan se FB Ankara-matchen live gratis. Selçuk Sport Fenerbahce Ankaragücü se matchen live Bein Sports 1 Justin TV Titta på Fenerbahce-matchen utan att frysa Fantarium24 Mekan TV Netspor Fb Ankara live titta olaglig länk. När kommer Fenerbahçe Ankaragücü match att sändas live?

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragucu ser matchen live

Fenerbahçe tar emot Ankaragücü under den 29:e veckan av Süper Lig. Laget till Jorge Jesus, som slog ner Karagümrük efter att ha förlorat i Beşiktaş-derbyt, kommer att fortsätta en rad på hemmaplan. I veckan då ledaren Galatasaray vann kunde den gula Lacivertlilern inte stå ut med förlusten av poäng. Baskent-laget, vars moral ökade med segern i Istanbulspor, spelade sin första match. KadıköyHan vill fortsätta. När är Fenerbahçe-Ankaragücü match, vilken tid, på vilken kanal? Svar på frågor och detaljer inför matchen finns i våra nyheter.

Selcuk Spor TV Fenerbahce Ankaragucu se matchen

Ankaragücü, som gästade Fenerbahçe under ledning av Jorge Jesus, vars 7-matchers obesegrade rad tog slut i Beşiktaş-derbyt och besegrade Fatih Karagümrük med 2-1 i matchen han hamnade under förra veckan, tappade 57 poäng på väg. Ledaren Galatasaray hade inget tålamod för veckan de vann. Baskents lag, som gick vidare till semifinal genom att slå Trabzonspor i cupen, slog Istanbulspor med 3-2 på hemmaplan och fick 28 poäng genom att ta sig ur skottlinjen. Tolunay Kafkas lag kommer att fortsätta sin debut genom att snubbla sin tuffa motståndare.

Fenerbahçe och MKE Ankaragücü kommer att möta varandra på Ülker Stadium i den 29:e veckan av Spor Toto Super League. Domaren Atilla Karaoğlan kommer att blåsa av i kampen mellan de två lagen som startar 20.30. Serkan Ok och Esat Sancaktar blir Karaoğlans assistenter. Matchens 4:e domare blir Hüseyin Göçek, medan Erkan Engin kommer att sitta på VAR-sätet i matchen. Bahattin Şimşek och Süleyman Özay kommer att följa med Engin i AVAR.

Fans24 Fenerbahce Ankaragucu titta på live match

Altay Bayındır togs bort från matchtruppen

Jorge Jesus kommer inte att kunna dra nytta av många av sina spelare mot Ankaragücü, som under de senaste veckorna. Ferdi Kadıoğlu kommer inte att kunna spela ikväll då han har gult korts avstängning i Karagümrük-matchen. Lincoln och Luan Peres är fortfarande skadade. Altay Bayındır, som led av smärta i ländryggen, togs också bort från matchtruppen. Även om Batshuayi, Oosterwolde och King har börjat arbeta, förväntas dessa 3 spelare inte vara i fara framför Ankaragücü.

Justin TV Fenerbahce Ankaragucu Se matchen livelänk

Att ha för många namn i Fenerbahçes straffområde ger Jorge Jesus huvudvärk varje vecka. Ferdi såg till slut sitt 4:e kort och blev avstängd. Inför matchen ikväll är det Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Osayi-Samuel, Miha Zajc, Willian Arao, Emre Mor och Enner Valencia. Om dessa 7 spelare får ett kort kommer de inte att kunna delta i ligan mot Başakşehir.

I Fenerbahce var det framför allt Batshuayis skada som störde alla Jorge Jesus planer. Den portugisiske tränaren, som ständigt försökte sig på offensiven i belgarens frånvaro, kunde inte få den prestation han ville ha. De gulmarinblå hade också svårt att ta ställning mot Karagümrük. Av denna anledning förväntas det att Isa kommer att göra en förändring inför Ankaragücü.

Fenerbahce Ankaragucu Vilken tid sänds matchen live?

Matchen mellan Fenerbahce och Ankaragücü, som börjar 20.30 i kväll och spelas på Ülker Stadium, kommer att sändas live på beIN Sports 1. Liveresultatuppföljningen av de 90 minuterna, som kommer att regisseras av Atilla Karaoğlan, kommer att finnas i våra nyheter.

Fenerbahce-Ankaragücü match möjlig 11

Se Fenerbahce Ankaragucu match live

Fenerbahce: İrfan Can, Samuel, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Arda, Rossi, Valencia, Pedro

Ankaragucu: Gökhan, Malcuit, Radakovic, Mujakic, Hanousek, Taylan, Diack, Emre, Zahid, Beridze, Sowe

Fenerbahce 1-1 Ankaragucu livekommentar av matchen

85′ STRAFF | Fenerbahce vann en straff. Ezgjan Alioski skickade bollen till straffområdet, medan İrfan försökte ta sig upp till bollen, men Matej Hanouseks ingripande låg kvar på marken. Domare Atilla Karaoğlan visade straffpunkten.

81′ MÅL | Ankaragücü tog ledningen med 1-0 med målet av Ali Sowe. I det snabbt utvecklande Ankaragücü-anfallet lämnade Lamine Diack det till Ali Sowe, som hängde bakom försvaret. İrfan tog sin spark ansikte mot ansikte. Sowe, som följde bollen bra, lämnade bollen i det tomma målet och tog sitt lag i ledningen med 1-0.

50′ Rossi slog diagonalt bollen som Pedro tappade. Bollen gick till målvakten Gökhan Akkan.

45+1′ İsmail Yüksek i Fenerbahce får ett gult kort för att ha fällt Taylan Antalyalı.

45′ Samet tog den hörna som Arda Güler använde från vänsterkanten. Bollen kom tillbaka från ribban.

44′ Arda Güler tar bort 3 spelare från spelet samtidigt och ställer dem ansikte mot ansikte. Målvakten Gokhan tillät inte målet.

bild 43 Fenerbahce-försvaret räddade hörna som användes av Emre Kılınç. Stelios Kitsiou träffade den snurrande bollen, men bollen gick över toppen.

41′ Arda Gülers hörna träffade Szalais huvud. Bollen studsade i ribban.

38′ Stelios Kitsiou passade in bollen till Ghayas Zahid inne i straffområdet. Han sköt direkt, men bollen träffade försvaret och gick i hörna.

bild 37 Arda Güler lägger en snygg passning till Zajc i Fenerbahçes snabba anfall. Zajc lämnade det till Serdar bredvid honom. Serdars mittskott gick till målvakten Gökhan.

28′ Jorge Jesus utnyttjade tiden för att ringa Miha Zajc, İsmail Yüksek och Arda och berättade för dem vad de ville.

22′ Attila Szalai skickar en boll högt bakom försvaret. Offsideflaggan går upp för Enner Valencia.

8′ Arda Güler sparkar målvakten Gökhan med en hård spark utanför straffområdet. Samets huvudskott träffade hörnet som Arda använde. Stelios Kitsiou sopade bort bollen från linjen.

5′ Domaren såg att Stelios Kitsiou hade en accessoar i örat och varnade spelaren. Stelios Kitsiou tog också av sig sitt örhänge och kastade det till sidan av planen.

1′ Första signalen kom i den tuffa kampen.

Selcuk Sports Fenerbahce Ankaragücü se matchen live Fantarium24 Justin Tv Jestyayin Kralbozguncu Unencrypted Bein Sports Fb Ankara titta på selcukspor tv live titta på Fenerbahce Ankara matchen Titta på Fenerbahce matchen live Justin tv Fenerbahce Ankara titta på Fenerbahce Ankara gesture twitter supporterium24 matchen Fb Ankara Kralbozguncu Netspor Selcuk spor tv hd Fb Ankara okrypterad titta på jestyayin Frozen Fenerbahce Ankaragucu live match

Fans24 Fenerbahce Ankaragucu Titta på livematch, se gratis gratis läckor, titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet gratis match Titta på Fantarium24 Fenerbahce Ankaragücü Live Match, Se gratis gratis läckor, Titta på Justin TV, Jojobet TV, Matbet Gratis MatcherTaraftarium24 Fenerbahce Ankaragücü Titta på Live Match, Gratis gratis Leak Watch, Justin TV Watch, Jojobet TV, Matbet Free Match