Se Fatih Karagümrük Fenerbahce match live Se FKGK Fb live länk

Selcuk Sports Se Fatih Karagumruk Fenerbahce match live Se FKGK Fb live stream Bein Sport länk

Fatih Karagümrük möter Fenerbahçe i den sista matchen i den 28:e veckan i Spor Toto Super League. Fenerbahçe måste vinna den här matchen efter att ha förlorat mot Beşiktaş. Fans som vill se Karagümrük Fenerbahçe match live letar efter hur man kan se FKGK Fb match live gratis. Selçuk Sport Se Karagümrük Fenerbahce match live Lösenordslös Bein Sports 1 Se live på Justin TV Donmadan Taraftarium24 Netspor FKGK Fb olaglig länk. När kommer Karagümrük Fenerbahce matchen att sändas live?

Se Selcuk Sports Karagümrük Fenerbahce match live

Fenerbahce kommer att gästa Fatih Karagümrük i veckan då ledaren Galatasaray är MR. Andrea Pirlos lag är obesegrade på 11 ligamatcher. Med Jorge Jesus kunde Fenerbahce inte längre hantera förlusten av poäng. När är Fatih Karagümrük-Fenerbahçe match, vad är klockan, på vilken kanal? Svaren på frågorna, möjliga 11:or och 90 minuter innan detaljerna finns i våra nyheter.

Selcuk Spor TV Karagumruk Fenerbahce se matchen

Fenerbahçe kommer att gästa Fatih Karagümrük under den 28:e veckan av Super League. i derby KadıköyEfter att ha förlorat mot Beşiktaş med 4-2 i . Jorge Jesus lag har inte råd att tappa poäng. Fatih Karagümrük, under ledning av Andrea Pirlo, har inte förlorat i ligan på 11 matcher. De rödsvarta siktar på att skicka hem sin starka motståndare tomhänt och fortsätta sin resa.

Fans24 Karagumruk Fenerbahce titta på live match

Mert Hakan Yandaş i Yellow-Navy Blues är avstängd i kväll på grund av ett gult kort han fick i Beşiktaş-derbyt förra veckan. Förutom Lincoln som opererades kommer inte Luan Peres och Michy Batshuayi, som fortsätter sin individuella träning, och Jayden Oosterwolde och Joshua King, som fortsätter att vara skadade, att kunna spela i Black Customs-matchen.

En av de största bekymmerna är att många namn kommer till straffområdet inför Karagümrük-matchen i Fenerbahçe. Ferdi Kadıoğlu, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Emre Mor, Miha Zajc, Willian Arao, Enner Valencia och Osayi-Samuel kommer att vara avstängda om de får gult kort i kväll. I ett sådant fall med Ankaragücü KadıköyDe kan inte delta i nästa match de ska spela i.

Justin TV Karagumruk Fenerbahce Se matchen livelänk

Fenerbahce var ett av lagen som använde setspel mest effektivt under den första halvan av säsongen. De senaste veckorna har han inte sett så bra ut. Dock kan fasta spel spela en viktig roll i detta spel. Karagümrük gjorde 52 av de 16 mål som gjordes på detta sätt. I Fenerbahçe är denna siffra 9. Å andra sidan är det lokala laget för generat för att försvara fasta mål. Pirlo-elever såg 47 av 15 mål gjorda efter fasta mål i sina nät. Fenerbahce släppte bara in 9 mål på detta sätt.

Italienska fotbollsspelaren Davide Biraschi får rött kort i Fatih Karagümrük. Biraschi kastades ur matchen med ett rött kort efter att ha fått två gula kort i de sista minuterna av bortamatchen mot Istanbulspor förra veckan. Den 28-årige fotbollsspelaren kommer inte att vara med sitt lag i Fenerbahce-matchen.

Karagümrük Fenerbahce Vilken tid sänds matchen live?

Matchen, som spelas på Atatürk Olympiastadion i kväll och startar 20.30, kommer att sändas live på beIN Sports 1. Liveresultatuppföljningen av de 90 minuterna, som kommer att regisseras av Abdulkadir Bitigen, kommer att finnas i våra nyheter.

Fatih Karagümrük Fenerbahce trolig 11:or:

Fatih Karagumruk: Batuhan, Salih, Baniya, Dresevic, Levent, Ricci, Bertolacci, Ozdoev, Colley, Borini, Diagne

Fenerbahce: Altay, Ferdi, Samet, Szalai, Alioski, İsmail, Zajc, Emre Mor, Arda (Rossi), Serdar Dursun, Valencia

Karagümrük 1-2 Fenerbahce livekommentar av matchen

2′ Emre Mor kände på målet utanför straffområdet. Skottet gick på målvakten Batuhan.

4′ Arao sparkade in bollen i nättaket, men domaren avbröt målet på grund av ett regelbrott.

12′ Enner Valencia kunde inte passera Batuhan i positionen vänd mot målvakten. Efter slutet av positionen hissades offsideflaggan.

24′ Fatih Karagümrük tog ledningen med 1-0 med Ozdoevs mål. Ozdoev avslutade positionen efter att Altay studsat skottet utanför straffområdet. Magomed Ozdoev luftade näten i Fatih Karagümrüks första bollmöte i Fenerbahçes straffområde.

42′ Ferdi Kadıoğlu fick gult kort och blev avstängd i Ankaragücü-matchen.

44′ Fabio Borini tog ett skott utanför straffområdet efter att ha rensat för sig, men bollen gick tillbaka på ett annat sätt.

50′ Altay Bayındır lät inte Colley göra mål i vändläge.

51′ Miha Zajc slog sin comeback från långt håll och gjorde ett fantastiskt mål.

56′ Borini missade målet i diagonalt vänd läge.

57′ Arda och Rossi kom in i matchen istället för İrfan Can och Emre.

63′ Fenerbahce-spelare väntade på straff. Efter VAR-genomgången beslutades att fortsätta.

71′ Arda Güler slog väldigt hårt, Joao Pedro skickade tillbaka bollen från målvakten auta