Anbud för köp av Kocaeli spårvägsfordon Bozankaya Inc. Vann

Anbud för köp av Kocaeli spårvägsfordon Bozankaya A Ş vann
Anbud för köp av Kocaeli spårvägsfordon Bozankaya Inc. Vann

Anbudet för 10 spårvagnsfordon, anbudet av Kocaeli Metropolitan Municipality, med ett anbud på 697 miljoner TL. Bozankaya Inc. vann. Idag (torsdagen den 27 april) undertecknades ett kontrakt mellan Metropolitan och företaget. Entreprenörbolaget kommer att leverera de nya spårvagnarna till Storstadskommunen inom 540 dagar.

TILLVERKAD MED DEN SENASTE TEKNIKEN

Spårvagnar tillverkade med inhemsk teknik som kommer att ge komfort för medborgare i transporter, Bozankayas produktionscenter i Ankara Sincan 1:a organiserade industrizonen. De moderna spårvagnarna, som blir cirka 33 meter långa, har en passagerarkapacitet på 298 personer. Medan antalet sittande passagerare kommer att vara 66, kommer antalet stående passagerare att vara 232. Strukturen på de fordon som utformats i enlighet med den senaste tekniska utvecklingen kommer att produceras på ett sätt som minimerar underhålls- och reparationskostnaderna.

DET KOMMER ATT PASSA FÖR KOCAELİS HISTORIA

Spårvagnsflottan, som är speciellt framtagen för Kocaeli och består av totalt 10 fordon, kommer att utformas med tanke på stadens historiska struktur och stadens allmänna utseende. Alla delar av fordonet kommer att vara i en modulär struktur som enkelt kan ändras på kort tid. Spårvagnar kommer att tillverkas i enlighet med nationella och internationella standarder vad gäller utsläpp och bullernivåer.

SERVICE TILLHANDAHÅLLS MED 16 STOPPL

Å andra sidan nådde Akçaray spårvagnslinje en dubbel linje på 10 tusen 212 meter med Kuruçeşme-scenen. Tillsammans med det 3 kilometer långa enradiga lagerområdet nådde spårvagnens enkelradslängd 23,4 kilometer. Med Kuruçeşme station ökade antalet hållplatser till 16.

📩 27/04/2023 16:00