Alanyaspor (1-3) Fenerbahce Höjdpunkter, mål och straffpositioner

Alanyaspor Fenerbahce Mac Sammanfattning av mål och straffpositioner

Fenerbahçe vann 26 poäng genom att slå Alanyaspor med 3-1 under den 3:e veckan av Super League. Trots att Fenerbahçe förlorade med 1-0 i första halvan av matchen vann de 2 strafflägen i andra halvan av matchen, som de spelade överlägset. Med 2 mål från Enner Valencia, som förvandlade strafflägen till mål, och Emre Mors mål på övertid, besegrade han Alanyaspor med 3-1 på plan och vann en viktig seger när det gällde att täppa till gapet mellan honom och Galatasaray. Speciellt de fans som vill se sammanfattningen av Alanyaspor Fenerbahce match, strafflägen och mål väntar på att Bein Sports ska publicera sammanfattningen.

I Alanyaspor Fenerbahce-matchen gav domaren Metin Kalkavan den första straffpositionen direkt, men gav den andra positionen genom att följa VAR. Jorge Jesus fick rött kort av domaren för andra gången och fick gå upp på läktaren. Även om Fenerbahçe spelade väldigt bra i den mycket spännande matchen stod Alanyaspors försvar stadigt och hindrade Fenerbahçe från att göra skillnad.

Alanyaspor Fenerbahce matchsammanfattning och viktiga ögonblick av matchen

I den 26:e veckan av Süper Lig Spor Toto besegrade Fenerbahçe Alanyaspor med 3-1 på bortaplan.

Matchens första mål kom från Alanyasporlu Koulouris i den 6:e minuten. I den 2:a halvleken intog Enner Valencia scenen och Fenerbahçe lämnade halvleken bakom sig med 1-0. Genom att använda straffen i 63:e och 85:e minuterna gjorde Valencia mål som förde lagets ledning med 2-1. I 90+2 gjorde Emre Mor målet som avlöste hans lag och satte ställningen till 3-1.

Tränaren Jorge Jesus fick rött kort i den 67:e minuten. Den portugisiske tränaren kommer inte att leda sitt lag i Beşiktaş-derbyt.

Fenerbahce, som missade en match, ökade sin poäng till 1 med denna poäng, vilket minskade poängskillnaden med ledaren Galatasaray till 54. Alanyaspor hade 6 poäng.

Nästa match för det gul-mörkblå folket kommer att spela mot Beşiktaş. Orange-gröna kommer att möta Giresunspor.

Alanyaspor Fenerbahce Höjdpunkter, mål och straffpositioner Titta på Bein Sports