Anbud för Kocaeli Locomotive barnbyprojekt har genomförts

Anbud för Kocaeli Locomotive Children's Cove Project har gjorts
Anbud för Kocaeli Locomotive barnbyprojekt har genomförts

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter att producera projekt för lyckliga familjer och glada barn. I detta sammanhang har Metropolitan arbetat med en socialtjänst som ska likna ett tåglok för barn och föräldrar. Målgruppen för Locomotive Barnby-projektet kommer att vara barn i åldrarna 3 till 6 och deras föräldrar. Tre företag lämnade anbud på projektet.

VISUELL DESIGN FÅR UPPMÄRKSAMHET

Den sociala serviceanläggningen i utformningen av Locomotive barnby, förberedd av Metropolitan Municipality, kommer att byggas på en yta av 265 kvadratmeter i Izmit Doğu Barracks Park. Anläggningen, som är planerad som nöjes- och aktivitetsområde för barn i åldrarna 3-6 år, kommer att bestå av totalt 11 vagnar. Upphandlingen av bygget av Lokomotivbarnbyn, som också kommer att uppmärksammas med sin visuella design, genomfördes i det elektroniska systemet i anbudshallen i Metropolitans huvudservicebyggnad. I anbudet, där tre företag deltog, var det lägsta budet 4 miljoner 477 tusen TL. Förslagen kommer att granskas av kommissionen och arbetet kommer att påbörjas inom 10 arbetsdagar efter undertecknandet av kontraktet.

TOTALT 11 VAGNAR KOMMER ATT BYGGAS

Inom ramen för projektet, där olika aktiviteter kommer att anordnas för barn, kommer det att bestå av 15 verkstadsvagnar för 8 personer, 1 administrativ vagn, 1 våtrumsvagn för barn och 1 väntrum med köksnisch för pedagoger och föräldrar , och totalt 11 vagnar. Projektet var planerat att göras av 11 tågvagnskonstruerade containrar. Vagnarnas layout utformades för att placeras längst fram efter entré- och ceremoniområdet, cirkulationsområden för barn, en lekplats och en amfiteater avsedd för utomhusaktiviteter. Varje container blir 3×8 meter stor och blir 24 kvadratmeter totalt. Den totala inomhusarean är planerad till 264 kvadratmeter och den totala sittytan i projektets parkområde är planerad att bli 1433 kvadratmeter.

FÖRETAG OCH KOPIOR

  1. Ersun Construction 4 miljoner 477 tusen 600 TL
  2. Ferhat Töre Özallar Construction 5 miljoner 147 tusen TL
  3. FS Saygılı Järn- och stålkonstruktion 5 miljoner 640 tusen TL

📩 04/03/2023 12:06