Resultat för köp av Kocaeli spårvägsfordon

Resultat för köp av Kocaeli spårvägsfordon
Resultat för köp av Kocaeli spårvägsfordon

Kocaeli Metropolitan Municipality fortsätter sina arbeten för spårvagnslinjen som kommer att sträcka sig till Kuruçeşme. Medan arbetet pågår intensivt inför öppningen på kort tid, har Metropolitan organiserat ett anbud för inköp av 10 nya spårvagnsfordon. Medan endast ett företag deltar i anbudet i Metropolitan Tender Hall, kommer beslutet att meddelas efter utvärderingen av anbudskommissionen. Erbjuder ett erbjudande på 697 miljoner TL Bozankaya Om Automotive godkänns kommer fordonen att levereras till Metropolitan inom 540 dagar.

NYA FORDON TÄNKER FÖR FUNKTIONISKA

De nya fordonen kommer att ha en hastighetskapacitet på 70 kilometer i timmen och ska vara miljövänliga. Fordonen kommer att tillverkas med ett modernt utseende, minimalt påverkade av miljöförhållanden och lämpliga för samtida levnadsförhållanden. Det kommer att finnas två rullstolsplatser för funktionshindrade medborgare i vart och ett av fordonen. Rullstolar finns nära avstignings- och ombordstigningsställena och kommer också att ha nyckelområden. Den totala lasten som fordonen skulle bära under en resa beräknades genom att ta en passagerares massa som 70 kg. Således kommer fordonet att bära cirka 11,5 ton last på en gång.

NYA FORDON BLIR 33 METER LÅNGA

Spårvagnarna blir mellan 28 och 33 meter långa. Fordonens passagerarlandnings- och ombordstigningsdörrar kommer att göras som 4 dubbeldörrar eller 4 dubbeldörrar och 2 enkeldörrar, förutsatt att de är åt båda hållen. Fordon med förarhytt i båda ändar kommer att kunna köras enkel och dubbel på den befintliga linjen. När ett fordon står på plattformen kommer avståndet mellan fordonets marknivå och plattformskanten i passagerardörrarna inte att överstiga 75 millimeter, även under de värsta slitageförhållandena. Höjden på fordonets golv från plattformen kommer inte att överstiga 1,5 centimeter. Det är planerat att stationens perronghöjd och fordonets tröskelnivå ska vara densamma, och perrong- och rälskodshöjden ska inte vara mer än 35 cm.

📩 20/03/2023 15:20