Zeynep Bastik hade en oförglömlig natt

Zeynep Bastik hade en oförglömlig natt
Zeynep Bastik hade en oförglömlig natt

Zeynep Bastik återhämtade sig och andades på scenen. Zeynep Bastik, en av de bästa kvinnliga sångarna inom turkisk popmusik, som startade sin konsertserie i Baku Congress Center i Azerbajdzjan kvällen innan, gav sina fans en oförglömlig kväll.

Zeynep Bastik, som var glad över att träffa våra azeriska bröder, förtrollade publiken inte bara med sin röst utan också med sin outfit designad av Şakir Buldan, som placerades på andra plats i Koza Young Designers Competition, i sitt framträdande som varade i två timmar .

Han kommer att fira alla hjärtans dag den 14 februari med sina fans!

Zeynep Bastik, som kommer att fortsätta sitt hektiska konsertprogram efter sin konsert i Azerbajdzjan, kommer att fira Alla hjärtans dag den 14 februari med sina fans på scenen med en konsert på Istanbul Volkswagen Arena. Zeyneps konsertbiljetter väckte stort intresse från det att de började säljas.

Günceleme: 22/01/2023 13:41

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar