Tünektepe linbana går in i årligt underhåll

Tunektepe linbana går in i årligt underhåll
Tünektepe linbana går in i årligt underhåll

Antalya Metropolitan Municipality, Tünektepe linbana och sociala anläggningar kommer inte att kunna tjänstgöra på ett tag från och med måndagen den 23 januari på grund av årligt periodiskt underhåll.

Tünektepe linbana och sociala faciliteter, som erbjuder en magnifik utsikt över Antalya, är under underhåll. Anläggningarna avbryter sina tjänster från och med den 23 januari 2023 på grund av deras rutinmässiga årliga underhåll. Tünektepe linbana och sociala faciliteter kommer att fortsätta att betjäna invånarna i Antalya och lokala och utländska turister efter det omfattande underhållsarbetet som ska utföras för att ge mer bekväm och säker service till besökarna.

Omfattande underhåll

Inom ramen för underhållsarbeten kommer tekniskt underhåll av linbanestugor, mast- och linjeunderhåll, undre och övre stationsunderhåll att utföras. De rörliga och mekaniska delarna av linbanan kommer att kontrolleras. I sociala lokaler kommer städning, allmänt underhåll, arrangemang och renovering att utföras för att ge besökarna en bättre kvalitet och bekväm service.

Günceleme: 17/01/2023 13:39

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar