Små studenter var Estrams gäster

Små studenter blir Estramin-gäster
Små studenter var Estrams gäster

Barbaros Primary Schools dagiselever besökte Estram. De små, som gick runt i anläggningarna med ballonger i händerna, informerades om många frågor, särskilt spårvagnarnas fungerande system och de regler som ska följas i kollektivtrafiken.

Skolresor för utbildningsinstitutioner fortsätter oavbrutet för att undersöka Eskişehir Light Rail System-projektet och se hur spårvagnarna fungerar. I detta sammanhang besökte Barbaros Primary Schools dagiselever och lärare Estram.

En kampanjturné anordnades för de små under överinseende av myndigheterna på Estram Movement Center. Här förklarades också de regler som ska följas i kollektivtrafiken för de små eleverna som såg underhållsverkstaden, biltvättsenheten, spårvagnen och lagerområdet på plats.

Estrams tjänstemän, som också introducerade utrustningen i spårvagnen, fick eleverna att ta en kort spårvagnsrundtur. Skolresan, där de små undersökte anläggningarna med ballonger i händerna och färgglada bilder dök upp, avslutades med ett souvenirfotografi som tagits för att fira dagen.

Günceleme: 17/01/2023 15:31

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar