Kapitalmarknadsnämnden ska rekrytera 57 tjänstemän

Ibrahim Omer Gonul blir ny ordförande i kapitalmarknadsstyrelsen
Capital Markets Board

I kapitalmarknadsnämnden beaktas ett tillräckligt antal kandidatpersonal för personalen på 18 tjänstemän, 10 skydds- och säkerhetstjänstemän, 6 chaufförer, 1 tekniker, 5 tekniker, som går i klassen Tekniska tjänster och 2 kockar och 15 hembiträden i klassen Auxiliary Services, med hänsyn till deras framgång. Det kommer att finnas ett inträdesprov för urval.

För detaljer om annons KLICKA HÄR

UNDERSÖKNINGSVILLKOR

1) För att uppfylla de allmänna villkoren i punkt (A) i artikel 657 i tjänstemannalagen nr 48,

2) Från och med den 01 januari 2023, att inte vara över 35 år för tjänsteman, skydds- och säkerhetstjänsteman, förare, tekniker och tekniker, och 30 år gammal för kock och piga,

3) Att inte ha ett tillstånd som hindrar honom från att kontinuerligt utföra sin plikt i fråga om hälsa,

4) att inte ge falsk information och dokument på grund av inreseförfaranden, att inte göra ett uttalande,

5) Att inte ha en obligatorisk tjänsteplikt gentemot en annan organisation eller acceptera att betala skulden som är relaterad till denna skyldighet.

6) Att ha deltagit i det Offentliga Personalurvalsprov som ÖSYM håller 2022 för B-gruppsbefattningar och fortfarande är giltigt samt att uppfylla de villkor som anges i listan nedan.

INTRÄDE EXAMDATUM OCH PLATS

Antagningsprovet kommer att hållas som muntligt prov. Platsen och datumen för provet tillkännages på styrelsens officiella webbplats (spk.gov.tr) och på Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Kandidater kommer inte att meddelas separat.

ANSÖKAN

Kandidater kan skicka in sina ansökningar mellan 23.01.2023 – 06.02.2023 till 23:59 på e-Government genom att logga in via Capital Markets Board- Career Gate Public Recruitment and Career Gate (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) och bli aktiva på den angivna kalendern. Nästa jobb kommer att göras med hjälp av applikationsskärmen.

Alla tillkännagivanden, meddelanden och information angående antagningsprovet kommer att publiceras på styrelsens webbadress spk.gov.tr​och på Career Gate Recruitment Platform (isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr). Meddelanden, kungörelser och information som ska publiceras om tentamen har karaktären av anmälan och ingen separat anmälan kommer att göras till kandidaterna.

Kandidater måste registrera telefonnummer och e-postadress som de aktivt använder i systemet under ansökningen samt följa upp meddelanden och meddelanden genom att kontrollera dem med jämna mellanrum.

Günceleme: 20/01/2023 12:45

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar