Kagithane Istanbul Airport Metro öppnade! 1 månad kommer att vara gratis

Kagithane Istanbul Airport Metro var Emergency Metro Ay Free
Kagithane Istanbul Airport Metro öppnade! Metro 1 månad gratis

Tunnelbanelinjen Kagithane-Istanbul Airport togs i bruk med närvaro av president Recep Tayyip Erdogan. Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu förklarade att de har tagit tunnelbanan Kağıthane-Eyüp-Istanbul Airport, som de beskriver som projektet för de "första" och "de flesta, till Istanbul, och att de kommer att fortsätta sina arbeten och servicefester i 20, som de gjort under de senaste 2023 åren.

Transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu talade vid öppningen av tunnelbanelinjen Kağıthane-Istanbul Airport. Karaismailoğlu sade att 2023 kommer att bli ett år värdigt 100-årsjubileet av republiken och Turkiets århundrade, där de har slutfört och tagit i bruk mycket viktiga projekt, att fram till idag, under ledning av president Recep Tayyip Erdoğan, finns det konstverk både i Istanbul och över hela Turkiet och sa att de stormade tjänsten. Karaismailoğlu sa: "Vi kommer att fortsätta denna beslutsamhet 2023 och kommer att på ett avgörande sätt slutföra infrastrukturen för alla tjänster som kommer att placera vårt land bland världens största ekonomier. Som ett ministerium som arbetar med 5 tusen kollegor på 700 tusen byggarbetsplatser och serviceställen i varje hörn av vårt land för att föra vår nation till en ljus framtid, banar vi vägen för Turkiets framtid med våra projekt. Vi banar väg för Turkiets välstånd”, sa han.

VI GJORDE EN STARK START PÅ VÅR REPUBLIKENS NYA TAL

Karaismailoğlu underströk att de gjorde en stark start på republikens nya århundrade och fortsatte sitt tal enligt följande:

"Vi tar tunnelbanan Kağıthane-Eyüp-Istanbul Airport, som vi definierar som projektet för de "första" och "de flesta", vilket är ett unikt verk av vår ingenjörskonst, till Istanbul. Vi sammanför ett gigantiskt arbete och en magnifik service med Istanbul. Vi förbättrar livskvaliteten för invånarna i Istanbul. Vår 34 kilometer långa tunnelbanelinje har kapacitet att betjäna 800 tusen passagerare per dag. Vår tunnelbanelinje; Tack vare integrationen av tunnelbanelinjen Mecidiyeköy-Mahmutbey, som vi färdigställde och tog till Istanbul 2019 under er ledning, vid Kağıthane-stationen, blir det möjligt att nå alla järnvägssystem direkt, säkert, snabbt och ekonomiskt. Tack vare vår linje, till Istanbuls flygplats, världens största och viktigaste globala transfercenter; Det kan nås på 24 minuter från Kağıthane, 12 minuter från Göktürk, 45 minuter från Esenler, 38 minuter från Taksim, 28 minuter från Zincirlikuyu och 4 minuter från 35:e Levent. Tillgången till vårt lands dörr till världen har blivit enkel och bekväm på så kort tid. Att ge denna tröst, att förverkliga ett av de mest värdefulla projekten i Turkiet och Istanbul, har välsignats av AK-partiets personal som arbetar med kärleken att tjäna sin nation, som under de senaste 20 åren.”

DEN LÄNGSTA METRON I TURKIET SOM SKALL UPPHANDAS OCH BYGGS PÅ EN GÅNG

Att konstatera att linjen, som är ett unikt projekt i termer av ingenjörskonst och design, är ett magnifikt verk som kommer att tjäna nationen, miljön och landets ekonomi med de bidrag den kommer att ge till hela Turkiet, särskilt till Istanbul, minister of Transport Karaismailoğlu sa: "Det kommer att inspirera till nya genombrott både i vårt land och i världen. Vi inviger Turkiets längsta tunnelbana, som upphandlades och byggdes i ett svep. För att vår linje skulle kunna tas i bruk så snart som möjligt använde vi 10 tunnelborrmaskiner samtidigt i ett tunnelbaneprojekt för första gången i världen. 24 tusen av våra kollegor arbetade med byggandet av tunnelbanelinjen. Vi slog schaktrekord med 65,5 meter per dag. Turkiets snabbaste tunnelbanefordon med en hastighet på 120 kilometer i timmen kommer också att användas på denna linje.

VI HAR GÅTT IN I EN NY EPA INOM METROBYGGANDE

Karaismailoğlu underströk att signalsystemet, som utvecklades med inhemska och nationella faciliteter för första gången, med stöd av ministeriet och samarbete med Aselsan TÜBİTAK, också används i denna tunnelbanelinje, betonade Karaismailoğlu att en ny era har gått in i tunnelbanan konstruktioner med de erfarenheter som gjorts här. ”Nu, från byggfasen av våra tunnelbanelinjer till elektrifierings- och signaleringsfasen, är varje process en produkt av vår egen ingenjörskonst; Vi slutför det lokalt och nationellt”, sa Karaismailoğlu och tillade att de har beställt de nya tågseten med den första inhemska tunnelbanefordonsmotorn här. Minister för transport och infrastruktur Karaismailoğlu sa: "Från och med nu kommer vi att slutföra våra andra tunnelbaneinvesteringar i Istanbul och utöka Istanbuls järnvägssystem, som är 284,3 kilometer, till 380,2 kilometer. Precis som under de senaste 20 åren kommer våra konst- och servicefester att fortsätta under 2023. Vi säger att inte sluta, fortsätt", sa han.

Günceleme: 23/01/2023 11:39

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar