Höghastighetståg kommer att stanna vid Sabiha Gökçen och Istanbuls flygplats

Höghastighetståg kommer att stanna vid Sabiha Gokcen och Istanbuls flygplats
Höghastighetståg kommer att stanna vid Sabiha Gökçen och Istanbuls flygplats

Vid mötet med medlemmarna i Istanbul Airports Correspondence Association på flygplatsen uppgav transport- och infrastrukturminister Adil Karaismailoğlu att de har nått anbudsstadiet för deras projekt att leverera Ankara-Istanbul höghastighetståg till Sabiha Gökçen och Istanbuls flygplats.

 

Transport- och infrastrukturminister Karaismailoğlu uppgav att de har nått anbudsstadiet för sitt projekt att transportera Ankara-Istanbul höghastighetståg till Sabiha Gökçen och Istanbuls flygplats, och fortsatte enligt följande:

"Vi ansluter den 34 kilometer långa Kağıthane-Istanbul flygplats på söndag. Samtidigt genomför vi ett annat viktigare projekt. Förhoppningsvis kan vi snart lägga bud på det. Ankara-Istanbul höghastighetståg kommer att lämna Gebze och korsa Yavuz Sultan Selim-bron över Sabiha Gökçen flygplats för att nå Istanbuls flygplats och fortsätta därifrån till Europa. Denna höghastighetstågstation kommer att komma mellan vår befintliga tunnelbanestation på Istanbuls flygplats och flygplatsen. Vi kommer att sammanföra vår Istanbuls flygplats med vårt höghastighetstågnätverk.”

 

 

 

Günceleme: 21/01/2023 11:37

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar