Gratis transport för universitetsstudenter från Antalya Metropolitan

Gratis transport till universitetsstudenter från Antalya Metropolitan
Gratis transport för universitetsstudenter från Antalya Metropolitan

Studenter är mycket nöjda med de kostnadsfria transporttjänsterna på campus som Antalya Metropolitan Municipality borgmästare Muhittin Insect initierade med miljövänliga elbussar för att underlätta transporten av studenter vid Akdeniz University.

Antalya Metropolitan Municipality får dig att le med sina studentvänliga applikationer. Genom att tillhandahålla sovsalar för universitetsstudenter och få studenter att använda 5 m3 vatten gratis varje månad, erbjöd Metropolitan Mayor Muhittin Insect slutligen gratis transportstöd till universitetsstudenter.

Miljövänlig transport

Att gå med i fordonsflottan i Metropolitan Municipality med målet "Miljö- och naturvänligt Antalya", nollutsläpp, miljövänliga elbussar underlättar transporten av studenter inom campus vid Akdeniz University. Elbussar tillhandahåller transport för 2 500 studenter dagligen inom universitetet. De kostnadsfria flygen startar 06.00 på morgonen och fortsätter till 23.00 på natten.

Friska Och Sparande Fordon

Rådgivare Lokman Atasoy, borgmästare i Antalya Metropolitan Municipality, som sa att Antalya träffade elbussar för första gången, sa: "Vår president Muhittin Insect ville att de elektriska bussarna som nyligen lagts till i kollektivtrafiken skulle vara till tjänst för särskilt universitetsstudenter. I december började två elbussar erbjuda gratis transporttjänster inom Akdeniz University. Cirka 2 tusen 500 studenter drar nytta av denna tjänst dagligen. Elbussarnas största bidrag är att de har noll koldioxid och noll utsläpp. Vi är en kommun som är ett exempel för Turkiet, som har förklarat sitt mål för 2050 som koldioxidneutralt. I detta sammanhang minskar dessa bussar utsläppen av våra 200 träd, vilket motsvarar 481 ton koldioxid. Ekonomiskt sparar den tre gånger mer bränsle än dieselbussar, säger han.

Tack till President Insect from Students

Akdeniz University, student Burcu Çelik, uttryckte sin tillfredsställelse för transporttjänsten som tillhandahålls av elbussar, "Det är en mycket bra praxis för oss. Tiden är väldigt viktig för oss då vi är i tentaveckan. Vi kan enkelt nå vår fakultet med buss. Kul att det är gratis också. Jag skulle vilja tacka president Muhittin Insect så mycket.

Berkay Çetin, som sa att det också är trevligt att ansökan görs med miljövänliga bussar, sa: ”Det är glädjande att bussen är miljö- och naturvänlig. Vi hör inte ljudet från motorn under resan, och jag gillar att den är väldigt tyst. Det är också en god praxis för oss studenter att dra nytta av denna tjänst utan kostnad. Jag skulle vilja tacka presidenten Muhittin Insect", sa han.

Günceleme: 23/01/2023 14:03

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar