Grönområde Upp till 10 Buca-fängelse landar på ett år för İzmir

Grönt område som Buca fängelsemark i Izmir på ett år
Grönområde Upp till 10 Buca-fängelse landar på ett år för İzmir

Izmir Metropolitan Municipality tog med sig grönområden så mycket som 10 Buca-fängelseområden till staden på ett år. Borgmästare i Izmir Metropolitan Municipality Tunç Soyer, där de säger att de kommer att fortsätta att genomföra exemplariska projekt för Turkiet i linje med målet om ett liv i harmoni med naturen, "För att vi är en del av naturen. Ju längre vi kommer bort från naturen, desto längre bort kommer vi från oss själva och från varandra.”

Borgmästare i Izmir storstads kommun Tunç SoyerI linje med målet att leva i harmoni med naturen har stadens gröna närvaro ökat. Som ett resultat av de arbeten som utförts av Izmir Metropolitan Municipality Parks and Gardens Department fördes ett grönområde på 100 tusen 10 kvadratmeter, vilket motsvarar cirka 716 Buca-fängelseområden, till Izmir med en investering på 192 miljoner.

"Vi är en del av naturen"

Borgmästare i Izmir storstads kommun Tunç Soyer, "Vår strategi för att leva i harmoni med naturen, som är sammanfattningen av klimathandlingsplanen och handlingsplanen för Green City, beskriver ett sätt som integrerar alla åtgärder från İzmir i detta område. I linje med denna strategi kommer vi att fortsätta att genomföra och fortsätta många exemplariska projekt för Turkiet för att öka den gröna infrastrukturen i staden. Det enda sättet att vara motståndskraftig mot katastrofer och epidemier är att leva ett liv i harmoni med naturen. För att vi är en del av naturen. Ju längre vi kommer bort från naturen, desto längre bort kommer vi från oss själva och från varandra.”

Grönt område som Buca fängelsemark i Izmir på ett år

145 tusen växtstöd

Izmir Metropolitan Municipality har gjort många investeringar, särskilt Olivelo Living Park Project, Turkiets första trädgårdsterapiområde, İnciraltı Garden, Demirköprü och Agora Park arbetar inom ramen för projektet "CittaSlow Calm Neighborhood", inom ramen för projektet "Living Parks". där folket i Izmir kommer att integreras med naturen och skogen 2022. implementerade det. Utöver de nyskapade grönområdena under hela året, förnyades många befintliga parker, särskilt 30 parker som skadades i jordbävningen den 12 oktober, inom ramen för underhålls- och reparationsarbeten. Dessutom har barnens lekplatser förnyats på 12 punkter i 56 stadsdelar så att barn kan leka under mycket hälsosammare och säkrare förhållanden. I linje med kraven gavs cirka 145 tusen växtstöd till offentliga institutioner och icke-statliga organisationer, inklusive utbildningsinstitutioner.

Grönt område som Buca fängelsemark i Izmir på ett år

Arbetet fortsätter för den tredje etappen av Flamingo Nature Park, varav två etapper har slutförts. Fırat Nursery Living Park, Çiğli Atatürk Mahallesi Park och Bayraklı Arbetena i Körfez Mahallesi Park kommer att slutföras i år.

Grönt område som Buca fängelsemark i Izmir på ett år

Günceleme: 24/01/2023 11:35

Liknande annonser

Var den första att kommentera

Yorumlar